کد خبر: 291103194023
استان هاخراسان رضوی

کاشت بیش از ۱۴ میلیون گل و جانمایی ۱۰۰ المان جدید همزمان با بهار ۱۴۰۴

مشهد-سید مهدی حیدری -معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، از برنامه‌های ویژه این معاونت برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ خبر داد.

مهدی یعقوبی اظهار کرد: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با ایام عید نوروز، تلاش داریم تا یک بهار زیبا و پرنشاط در شهر مشهد ایجاد کنیم. یکی از اقدامات مهم امسال، تأمین و کاشت بالغ بر ۱۴ میلیون بوته گل در سطح شهر است که عملیات کاشت گل از روز گذشته آغاز شده است.

وی افزود: امسال برای اولین بار ترکیبی از گل‌های فصلی و دائمی در سطح شهر کاشته خواهد شد؛ همچنین بالغ بر ۱۰۰ المان جدید در نقاط مختلف شهر طراحی و نصب خواهد شد که علاوه بر تعمیر و رنگ‌آمیزی بیش از هزار المان سال گذشته، تعدادی المان جدید نیز به‌ویژه برای زیباسازی محیط شهری طراحی شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: برای ارتقای زیبایی‌های شهری، امسال پروژه “خیابان گل” را در نظر گرفته‌ایم که با همکاری پلیس، یکی از معابر اصلی شهر به‌طور موقت به خیابانی پر از گل تبدیل خواهد شد. این پروژه اولین تجربه ما در این زمینه است و امیدواریم که مورد استقبال زائران و مجاوران قرار گیرد.

یعقوبی در خصوص توزیع گل‌های جدید در سطح شهر گفت: بیش از ۲۷۰۰ باکس گل که طراحی و اصلاح شده‌اند، در نقاط مختلف مشهد نصب خواهند شد. علاوه بر این، طرح‌های مناسبت‌دار برای ایام ماه مبارک رمضان نیز طراحی شده که در کنار جشنواره‌های گلی به مناسبت این ماه مبارک، جلوه‌ای خاص به شهر خواهد بخشید.

وی تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که این پروژه‌ها به‌گونه‌ای اجرا شوند که علاوه بر زیبایی‌شناسی، به کاهش مصرف آب و استفاده بهینه از منابع نیز توجه شود و با همکاری تولیدکنندگان داخلی و با استفاده از گل‌های با دوام، شهر مشهد در سال جدید به یکی از زیباترین و شاداب‌ترین شهرهای کشور تبدیل شود

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا