شرکت معدنی وصنعتی چادرملو
درباره شرکت معدنی وصنعتی چادرملو
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در خرداد ماه ۱۳۷۱ تحت شماره ۲۲۵۷ در دفتر ثبت شرکتهای شهرستان یزد به ثبت رسیده است. سپس به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۶/۸/۱۳۷۷ مرکز شرکت به تهران منتقل و به شماره ۱۴۵۸۵۷ در اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسیده است.
موضوع فعالیت شرکت عبارتست از : اکتشاف و استخراج و بهره برداری از معادن سنگ آهن و تولید کنسانتره از آن و تولید گندله، تولید سنگ آهن (لامپ اور) تولید محصولات فولادی، نصب و راه اندازی و نگهداری و تعمیرات و بازرسی فنی سرویس تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز شرکت، خرید و تهیه انواع و اقسام ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات و مصالح مورد نیاز برای انجام موضوع فعالیت شرکت، انجام خدمات مهندسی، مشاوره، آموزش مدیریت و فراهم نمودن دانش فنـی از داخل و یا خـارج برای تحقق موضـوع فعالیت شرکت. مشارکت و سرمایه گذاری با اشخاص حقیقی و حقوقی و بانکها و موسسات اعتباری داخلی و خارجی در سایر شرکتها و طرحهای معدنی و صنعتی، انعقاد قراردادهای پیمانکاری به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی و بهره برداری از معادن و فرآوری آن و مبادرت به کلیه امور بازرگانی از قبیل خرید و فروش، صادرات و واردات و کلیه امور عملیاتی که به طور مستقیم و یا غیر مستقیم در جهت اجرای موضوع شرکت ضرورت داشته باشد. انتشار فروش اوراق قرضه و اوراق مشارکت وفق قوانین و مقررات مربوطه مشارکت و سرمایه گذاری در ایجاد شرکتهای جدید در داخل و خارج از کشور و هر نوع خرید و فروش سهام اوراق بهادار، اخذ تسهیلات مالی و خدماتی از بانکها و موسسات اعتباری غیر بانکی طبق قوانین و مقررات مربوطه، انجام هر نوع عملیات و معاملات که برای حصول به مقاصد شرکت ضروری باشد.
در سال ۱۳۸۳ سکان هدایت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در حالی در اختیار مهندس محمود نوریان قرار گرفت که این شرکت تنها با ۳ خط تولید در معدن چادرملو اقدام به تولید چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن کنسانتره سنگ آهن می نمود. مدیریت جدید با نگرش توسعه بخشی در فعالیت های شرکت علاوه بر احداث و راه اندازی ۲ خط تولید جدید کنسانتره، راندمان تولید ۵ خط فرآوری را از ظرفیت اسمی هفت و نیم میلون تن به ۱۰ و نیم میلیون تن افزایش داد. در عین حال سنگ بنای مجتمع عظیم صنعتی چادرملو با ساخت و راه اندازی کارخانه گندله سازی چادرملو در ۲۵ کیلومتری اردکان یزد نیز گذاشته شد. با بهره برداری از این واحد فولادی بخشی از کنسانتره تولیدی شرکت برای تولید ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گندله آهن به این واحد صنعتی منتقل می گردد. همچنین با ترسیم چشم اندازه روشنتر برای واحد های معدنی و صنعتی با هدف تکمیل زنجیره خطوط تا مرحله تولید فولاد، شرکت چادرملو با مشارکت در ۲ طرح فولادی اقدام به راه اندازی واحد آهن اسفنجی و کارخانه شمش فولادی شرکت آهن و فولاد ارفع هر یک با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال و واحد تولید آهن اسفنجی شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال به توسعه طرح های خود در مجتمع صنعتی ادامه داد.
چادرملو در اوج تحریم های اقتصادی از اجرای طرح های توسعه بخش خود عقب نشینی نکرد و عملیات ساخت کارخانه جدید فولاد سازی را با عزمی جزم به پیش برد و در سال ۱۳۹۷ با تولید حدود ۸۰۰ هزارتن شمش فولاد به یکی دیگر از اهداف خود دست یافت. ظرفیت این کارخانه، تولید سالانه ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن شمش فولاد است. به موازات اجرای طرح کارخانه شمش فولاد چادرملو کار ساخت کارخانه نورد سرمد ابرکوه با سرمایه گذاری ۶۵ درصدی چادرملو در ابرکوه یزد آغاز شد. این واحد نیز با ظرفیت ۵۰۰ هزارتن انواع مقاطع فولادی بعنوان محصول نهایی در زنجیره تولید در اوایل سال ۱۳۹۶ به بهره برداری رسید.