کد خبر: 16020025062
اقتصاد

راهنمای جامع بررسی قیمت خانه در آمریکا به پول ایران

خانه در آمریکا به پول ایران چند است؟

کسانی‌که قصد خرید یا فروش خانه را دارند، برای اینکه بتوانند دید بهتری نسبت به شرایط بازار داشته باشند، ایده‌آل‌ترین راه پیش‌روی‌شان نظارت بر روند رشد قیمت مسکن خواهد بود؛ پیگیری روال افزایش و کاهش قیمت خانه در آمریکا برای سرمایه‌گذاری و مهاجرت می‌تواند شما را در مسیر اتخاذ تصمیمات بهتر سوق دهد. در ادامه با بررسی روند قیمت مسکن در ایالات متحده با ما همراه شوید:

نگاهی نزدیک به قیمت خانه در آمریکا

بنابر جامعه آماری ایالات متحده متوسط قیمت مسکن در سال ۱۹۸۰ و سال ۲۰۰۰ به قیمت امروز به ترتیب ۱۴۸ هزار و ۱۸۰ هزار دلار بوده است که به معنای افزایش ۲۰ درصدی در یک بازه زمانی ۲۰ ساله است.

در ماه مارس سال ۲۰۱۹، متوسط قیمت خانه در آمریکا به چیزی حدود ۳۰۹ هزار دلار رسید؛ افزایشی بیش از ۷۰ درصد در کمتر از ۲۰ سال یا به عبارتی نزدیک به چهار برابر رشد بازه زمانی ۲۰ سال گذشته.

خانه در آمریکا

و امروز، آمار رسمی منتشرشده نشان می‌دهد که قیمت خانه در آمریکا، ۳۲۰ هزار دلار شده است؛ یعنی حدوداً شش میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان با احتساب دلار ۲۰ هزارتومانی.

در کل آمریکایی‌هایی که قصد فروش را دارند، بهترین فرصت ممکن نصیب‌شان شده است و آن‌هایی‌که انتظار قیمت‌های بالاتر را می‌کشند، نباید امیدی داشته باشند. در مقابل اگر کسی قصد خرید مسکن در آمریکا را داشته باشد، می‌تواند در همین شرایط دست به خرید بزند، چون دیگر شاهد افزایش قیمت نجومی تا چندین سال آینده در ایالات متحده نخواهیم بود.

بررسی قیمت خانه در آمریکا بر اساس عوامل متعدد

در ادامه چندین عامل وجود دارند که بر قیمت خانه در آمریکا تاثیر می‌گذارند و ما قصد داریم به تفکیک آن‌ها را برایتان عنوان کنیم:

  1. منطقه

قیمت کنونی مسکن در ایالات متحده براساس سطح قیمت متوسط در مناطق مختلف آمریکا با هم تفاوت‌هایی دارد:

غرب: ۴۱۰ هزار دلار (۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان)

شمال شرق: ۲۹۵۴۰۰ دلار (۵ میلیارد و ۹۰۸ میلیون تومان)

جنوب: ۲۳۸ هزار دلار (۴ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان)

غرب میانه: ۲۰۳۷۰۰ دلار (۴ میلیارد و ۷۴ میلیون تومان)

خانه در آمریکا

براساس موقعیت منطقه‌ای ایالات متحده، متوسط قیمت مسکن در آن متفاوت خواهد بود. خانه‌های میانه غرب ارزان‌ترین و خانه‌های غرب گران‌قیمت‌ترین هستند. برای مثال، خانه‌های اطراف سن خوزه کالیفرنیا در کشور گران‌قیمت‌ترین بوده و ۱.۲ میلیون دلار (۲۴ هزار میلیارد تومان) قیمت دارند.

  1. سال ساخت

جای تعجب نیست که عامل بعدی تاثیرگذار بر قیمت خانه در آمریکا، نوساز یا قدیمی‌ساخت بودن آن باشد. در سال ۲۰۱۹، متوسط قیمت مسکن برای خرید یک خانه نوساز در آمریکا ۳۲۹۷۵۰ دلار (۶ میلیارد و ۵۹۵ میلیون تومان) و متوسط قیمت مسکن برای خرید یک خانه قدیمی‌ساخت ۲۴۵ هزار دلار (۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان) بود. بنابراین بدانید که اگر قصد خرید و سرمایه‌گذاری با یک خانه نوساز را دارید، باید هزینه مازاد ۸۵ هزار دلاری (۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان) را به جان بخرید و در بودجه‌تان منظور کنید.

بیشتر خریداران چه در ایران چه در خارج از کشور، خیلی اهمیتی به قدیمی‌ساخت بودن یک خانه نمی‌دهند و بیشتر به اختلاف قیمت آن توجه می‌کنند. در آمریکا ۸۷ درصد خانه‌های خریداری‌شده در سال ۲۰۱۹، قدیمی‌ساخت بوده است.

خانه در آمریکا

  1. وضعیت خریدار

جالب‌توجه است بدانید که کسانی‌که برای بار اول در ایالات متحده خرید کرده‌اند، خانه‌هایی با قیمت ۲۱۵ هزار دلار (۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان) را تهیه کرده‌اند و کسانی‌که بار دوم یا چندم‌شان است، خانه‌هایی با قیمت ۲۸۷ هزار دلار (۵ میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان) را انتخاب کرده‌اند.

افراد مجرد و متاهل، برای خانه‌ای که در ایالات متحده تهیه می‌کنند، انتخاب‌های متفاوتی دارند که در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ایم:

افراد متاهل: ۲۹۴ هزار دلار (۵ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان)

خانم‌های مجرد: ۲۰۰۴۵۰ دلار (۴ میلیارد و ۹ میلیون تومان)

آقایان مجرد: ۱۸۹۹۲۰ دلار (۳ میلیارد و ۷۹۹ میلیون تومان)

  1. متراژ

و اما در پایان، متراژ خانه در آمریکا تا چه حد بر قیمت آن تاثیر می‌گذارد؟ در سال ۲۰۲۰، متوسط قیمت خانه در آمریکا به ازای هر فوت مربع (۰.۰۹ متر مربع) ۱۴۰ دلار (۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) است؛ مردم هم در ایالات متحده معمولاً خانه‌های ۱۸۵۰ فوت مربعی (۱۷۲ متر مربع) با سه اتاق خواب و دو حمام خرید می‌کنند.

خانه در آمریکا

در این مقاله ما شما را با قیمت خانه در آمریکا به پول ایران براساس منطقه، سال ساخت، وضعیت خریدار، متراژ و اطلاعاتی مفید و خواندنی در ارتباط با خرید مسکن در ایالات متحده آشنا کردیم. اگر به عنوان یکی از علاقمندان به خرید خانه در ایالات متحده، سوالی دارید، می‌توانید در بخش نظرات، پرسش‌های‌تان را مطرح نمایید.ما را در عصر اقتصاد دنبال کنید.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا