کد خبر: 12050040342
اقتصاد

انواع سرمایه گذاری در استارتاپ ها

راهنمای کامل سرمایه گذاری در استارتاپ

چه نوع سرمایه گذاران مختلفی برای تأمین بودجه استارتاپ شما وجود دارد؟ بیاید با هم نگاهی به انواع سرمایه گذاری در استارتاپ ها در سطح جهان بیندازیم.

بیش از یک نوع سرمایه گذار برای جذب سرمایه وجود دارد. بنابراین ، آنها چگونه متفاوت هستند؟ کدام یک ممکن است انتخاب خوبی باشد و چه زمانی؟

در زیر لیستی  وجود دارد از انواع مختلف سرمایه گذاران است که می توانید برای استارتاپ خود به آنها مراجعه کنید. هنگامی که می دانید چه کسی را انتخاب کنید  باید به این ۷ گزینه به درستی فکر کنید.

۱- دوستان و خانواده

اولین نوع کارآفرینان سرمایه گذار که در ابتدا باید به آنها نزدیک شوند ، دوستان و خانواده و ارتباطات نزدیک شخصی هستند.

در این مرحله مدارک و شواهد بسیار کمی وجود دارد که می تواند سرمایه گذاری یا بودجه واقعی را بر اساس آن پایه ریزی کند. آنها اساساً روی ایده سرمایه گذاری می کنند و مهمتر از همه – شما. اینها افرادی هستند که شما را می شناسند ، دوستتان دارند و به شما اعتماد دارند و بیشتر از همه به شما ایمان دارند.

این نوع سرمایه گذار ممکن است پول زیادی ارائه ندهد. این می تواند بین  ۲۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون باشد. اگر نمی توانید از این گروه پول جمع آوری کنید ، ایرادی ندارد! روش های دیگری هم وجود دارد برای سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها.

سرمایه گذاری

۲- بانک ها و آژانس های دولتی

اینها مانند دیگر سرمایه گذاران حاضر در این لیست سرمایه گذار واقعی نیستند ، اما می توانند منبع سرمایه باشند. بانکهای سنتی به طور کلی منبع آسان سرمایه ای برای استارتاپ های اولیه و مشاغل کوچک نیستند. با این حال ، با افزایش قدرت ، آنها ممکن است کارت های اعتباری تجاری ، خطوط اعتباری و وام های پیش فروش تجاری ارائه دهند.

همچنین ممکن است برنامه های دولتی برای کمک به انواع خاصی از پروژه ها ارائه شود. این بدان معنا نیست که آوردن این نوع سرمایه به سهولت انجام می شود ، و وام ها نیاز به بازپرداخت دارند ، اغلب در مواقعی که واقعاً به نقدینگی نیاز دارید و دچار  کمبود حداکثر منابع هستید به بانک‌ها سری بزنید. آنها نیازی به واگذاری حقوق صاحبان سهام در شرکت شما ندارند ، اما می توانند بر سودآوری شما تأثیر بگذارند ، که ممکن است زمانی ظاهر شود که سعی می کنید بعداً از سرمایه گذاران دیگر پول جمع آوری کنید.

نکته ای که باید در مورد برنامه های دولتی مورد توجه قرار گیرد این است که در بسیاری از موارد تحدید ها و محدودیت های خاصی وجود دارد که ممکن است برای استارتاپ ها سنگین باشد. با این حساب بنیانگذاران باید با دقت بررسی کنند که این انتظارات چیست.

۳-سرمایه گذاران خصوصی

معمولاً وقتی صحبت از دور بعدی و فراتر از آن می شود ، از سرمایه گذاران حرفه ای استفاده می شود. آنها مایلند فاند کوچکتر  و کم‌هزینه ‌تر را تأمین کنند ، ممکن است انعطاف پذیری بیشتری داشته باشند و می توانند ارزش زیادی در برخورد و ارتباطات در زمینه استارتاپ‌ها ارائه دهند.

با سرمایه گذاران خصوصی می توان مستقیماً به صورت آنلاین ، در رویدادهای زنده و از طریق معرفی سایر بنیانگذاران استارتاپ ها تماس گرفت.

۴-گروه‌های سرمایه‌گذاری

گروه های سرمایه گذاری استارتاپ‌ها در حال افزایش است. آنها محبوب تر و سازمان یافته تر شده اند. اینها گروهی از سرمایه گذاران هستند که برای سرمایه گذاری در استارتاپ ها گرد هم می آیند. این امر آنها را قادر می سازد با اطمینان بیشتر ، اندازه چک بزرگتر و در معرض خطر کمتر سرمایه گذاری کنند.

۵-تسهیلات رشد کسب و کار‌های نوپا

 این موورد در جهان بیش از ایران متداول است پس ما برای آشنایی با سرمایه گذاری استارتاپ ها در جهان به این مورد اشاره کردیم این تسهیلات در نهایت می توانند دروازه ای برای انواع سرمایه گذاران استارتاپ ها باشند. در صورت پذیرفته شدن در یکی از این برنامه ها ، ممکن است از مقدار ۱۰۰۰۰ یا ۱۲۰۰۰۰ دلار پول دریافت کنید تا ایده خود را پرورش دهید و در عین حال از دانش و منابع اضافی نیز بهره مند شوید. اگر همه چیز خوب پیش می رود ، سرمایه گذاران بزرگتری را انتخاب می کنید و در روزهای نمایشی آنها با منابع مالی آشنا می شوید که می تواند شما را به سطح بعدی برساند. فقط آماده شلوغی کسب و کار خود باشید ، این برنامه ها می خواهند شما را سریع در مرحله بعدی سریعتر کنند.

سرمایه گذاری

۶-هوم آفیس ها

هوم آفیس ها به طور فزاینده ای به مزایای سرمایه گذاری در استارتاپ ها توجه می کنند.

بسته به اینکه چه کسی تصمیمات و فرایند را مدیریت می کند ، کار با آنها می تواند بسیار متفاوت باشد. مالیات ، سرمایه گذاری بلندمدت چند نسلی ، اعتبار و درآمد ممکن است برای این سرمایه گذاران مهمتر از سایرین در این لیست باشد که به خروج زودتر فشار می آورند.

۷-شرکت های سرمایه گذاری خطرپذیر

شرکت های سرمایه گذاری خطر پذیر یا همان Vcها جام مقدس سرمایه گذاران برای کارآفرینان جمع آوری کمک است. آنها با بزرگترین بررسی ها ، بیشترین قدرت برای تقویت موفقیت و به دست آوردن سهم بازار ، و بیشترین تاثیر را در دستیابی به اعتبار و دید بیشتر دارند.

بیشتر شرکتهای سرمایه گذاری خطرپذیر به دورهای اولیه تأمین مالی نگاه می کنند و در آن شرکت می کنند. اگرچه به احتمال زیاد این سرمایه گذاران در دورهای جمع آوری کمک های سری A ، B و C ظاهر می شوند و از آنها مطمئن می شوند.

توجه داشته باشید که همه این شرکت ها برابر نیستند. بهترین رقابت می تواند تحت تأثیر مکان ، زمان بندی سرمایه ، علاقه و تخصص آنها در یک زمینه خاص ، قدرت آنها برای کمک به شما باشد به مرحله بعد و البته نحوه برخورد آنها با بنیانگذاران خود.اگر باز هم سوالی در این باره دارید میتوانید به سایت عصر اقتصاد مراجعه کنید.

نمایش بیشتر
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا