کد خبر: 06050193880
اخبار شرکت هابانک و بیمه

بانک صنعت و معدن حامی تولیدکنندگان و صادرکنندگان

زینب غضنفری

شهرک صنعتی شمس‌آباد دارای ظرفیت  ۲ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی است که از این تعداد حدود یک‌هزار واحد آن فعال و از هزار واحد فعال در این شهرک صنعتی در حدود ۲۰ درصد آن جزء مشتریان بانک صنعت و معدن هستند.

در سال‌های اخیر تورم بالا در کشور منجر به کاهش سرمایه در گردش شرکت‌ها شده است، از این رو بانک صنعت و معدن با پرداخت تسهیلات و حمایت از تولیدات صادرات محور نقش موثری در حمایت از کسب و کارها و اشتغال پایدار داشته است.

با حمایت فوری و به موقع این بانک با هدف بخش تولید و مقاوم‌سازی آن‌ها در شرایط سخت تحریمی در سال گذشته  اقدام به پرداخت بیش از هفت‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۰۰ شرکت فعال در شهرک صنعتی شمس‌آباد در قالب تسهیلات پرداخت کرده است.بانک صنعت ومعدن با پرداخت تسهیلات و حمایت از تولید صادرات نقش موثری در حمایت از کسب وکار و اشتغال را داشته است .

در جریان بازدید خبرنگاران رسانه‌ای از شرکت‌های آذین گستر شفق تولیدکننده ظروف پخت و پز آشپزخانه، پارس اسکان پلاستیک تولیدکننده نایلون و نایلکس برای فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بلور نوری تازه تولیدکننده محصولات بلوری، سازورسازه آذرستان تولیدکننده سازه‌های فلزی و شرکت شیشه و گاز (شوگا) تولیدکننده انواع ظروف شیشه‌ای سبک از زحمات و حمایت‌های آن بانک در راستای افزایش تولید و توان مالی فعال تقدیر و تشکر کردند.

تامین ۹۵درصدی تسهیلات به وسیله بانک صنعت و معدن

مدیرعامل شرکت صنایع ظروف نچسب آذین گستر شفق با اشاره به اینکه در شهرک صنعتی شمس‌آباد ظروف آشپزخانه با برند کاندید آغاز شد، گفت: در سال ۹۲ با مشارکت بانک صنعت و معدن طرح توسعه آغاز  شده تا علاوه بر رشد تولید برند سازی را هم دنبال کردیم، از این رو با شرکت هایی که قبلا با برندهای خودشان واردات انجام می دادند همکاری به شکل او یی ام را اجرایی کردیم.

سیاوش رجبی با بیان اینکه امروز بسیاری از محصولاتی که هم اکنون با برندهای خارجی در بازار هستند تولید داخلی ماست، افزود: در پروژه جدیدی با بانک صنعت و معدن محصولات دایکست را با روش های جدیدی شروع کرده ایم.

او گفت: با تاکید بر اینکه اجرای نخستین پروژه با بانک صنعت و معدن با ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود، افزود: در شرایط کنونی تورم‌ها باعث شده تا اعتبار پروژه جدید با بانک صنعت و معدن به ۲۰ میلیارد تومان برسد که توسط این بانک تامین مالی شده و تا مهره پروژه افتتاح می شود.

مدیرعامل آذین گستر شفق با تاکید بر اینکه مشکل اصلی اجرای این پروژه سختی تامین مواد اولیه بوده است، اظهار کرد: بانک صنعت و معدن در بخش تولید نقش موثری داشته است، هرچند فرایند اجرایی بانک کمی کند هست و نیازمند تسریع در پرداخت تسهیلات و … است، البته نباید فراموش کرد که کندی فرایندهای اداری به شعب بانکی مربوط نبوده و بیشتر متاثر از فرایند تصمیم‌گیری در سطح کلان است.

رجبی با تاکید بر اینکه اکنون پروژه ما برای ۱۳۰ نفر اشتغالزایی کرده است، تصریح کرد: به طور قطع اجرای طرح های توسعه ای کمک می کند تا میزان اشتغالزایی این شرکت تا دو برابر افزایش پیدا کند.

به گفته او اخیرا ۹۵ درصد تسهیلات شرکت از طریق بانک صنعت و معدن تامین شده است.

نقش موثر بانک صنعت و معدن در سرمایه در گردش پارس اسکان پلاستیک

در ادامه این بازدید، مدیرعامل شرکت پارس اسکان پلاستیک گفت: در چند سال گذشته با حمایت های بانک صنعت و معدن ماشین آلات و تجهیزاتی را برای تولید محصولات بسته‌بندی برای مواد غذایی، لبنیات، شیر و کیسه فریز، کیسه زباله، سفره و تولید محصولات سلولزی است را وارده کرده ایم.

حمیدرضا جماعت با بیان اینکه حدود ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات برای اضافه کردن محصولات جدید از صنعت و معدن تامین شده است، تصریح کرد: اکنون ۸۰ نفر به صورت سه شیفت در این مجموعه فعالیت دارند و محصولات تولیدی این شرکت به کشور ترکیه و عراق هم صادرات می‌شود که بیشتر شامل نایلون های تبلیغاتی هست که در فروشگاه های زنجیره ای این کشورها به کار گرفته می‌شود.

او با اشاره به اینکه در صنعت پلاستیک جزء چند شرکت نخست تولیدکننده ای صنعت پلاستیک هستیم که سابقه ما به ۱۳۶۵ برمی گردد، گفت: هم اکنون مهمترین مشکل تولیدکننده ها این است که هر شش ماه حدود ۳۵ درصد تا ۴۰ درصد هزینه مواد اولیه گران می‌شود و همین مساله سرمایه در گردش را با چالش مواجه می کند و در این مرحله بانک صنعت و معدن نقش موثری در رفع این مشکل داشته است.

همکاری خوب بانک صنعت و معدن با سازه ورسازه آذرستان

مدیرعامل شرکت سازه ورسازه آذرستان نیز با اشاره به اینکه در سال ۸۸ این شرکت افتتاح شده و هم اکنون برای ۶۰۰ نفر اشتغال‌زایی کرده است، گفت: این شرکت سازه‌های فلزی صنعتی و ساختمانی سبک و سنگین برای صنایع فولاد، نفت و گاز فولاد را تولید می‌کند.

افشین نجفی با بیان اینکه این شرکت ۶ خط تولید دارد، تصریح کرد: در اوضاع کنونی پروژه‌های که به این شرکت ارائه می‌شود؛ شامل ساخت، حمل و نصب است و رنگ هایی مختلف با ضخامت تا هزار میکرون استفاده می شود.

او با اشاره به اینکه تجهیزات صنایع آب شیرین کن و فولاد را هم تولید می کنیم، تصریح کرد: هم اکنون بیشتر مواد اولیه شرکت از طریق بورس کالا تامین می‌شود و به دلیل مشکلاتی که در سرمایه در گردش داریم نقش بانک صنعت و معدن در حمایت از شرکت‌ها نقش موثری داشته است.

مدیرعامل شرکت سازه ورسازه آذرستان افزود: اکنون همکاری گسترده‌ای با بانک صنعت و معدن داشته‌ایم و تسهیلات این بانک  شامل رقم های متفاوت از ۱۰۰ میلیارد، ۵۰ میلیارد، ۴۰ میلیارد را فراهم کرده است .

 دریافت ۶۰میلیارد تومان تسهیلات برای بلور نوری تازه

 در ادامه این بازدید مدیرعامل شرکت تولیدکننده محصولات بلوری نیز درباره تامین برق در واحدهای صنعتی گفت: کوره های این واحد تولیدی دارای یک ماده نسوز است که باید ۷ سال مستمر کار کند و هر بار قطعی برق زیان هنگفتی به این واحد وارد می‌کند.

سعید کلاف‌چی بیان کرد: به دنبال راه اندازی نیروگاه مقیاس کوچک برای تامین برق مجموعه هستیم که خود نیازمند تامین گاز و گازوئیل است.

او خاطرنشان‌کرد: این شرکت به بیش از ۳۰ کشور جهان شامل کشورهای منطقه و همسایه، سی آی اس، برزیل و آفریقای جنوبی صادرات دارد و نیمی از تولیدات خود را صادر می کند.

 مدیرعامل شرکت بلور نوری تازه در ادامه با اشاره کیفیت منحصر به فرد تولیدات این شرکت نیز گفت:  تفاوت کریستال های تولیدی شرکت ما با کریستال خارجی به عنوان نمونه کشور چک در این است که محصول آنها دارای سرب است و بیشتر جنبه کادویی دارد، ولی کریستال ما فاقد سرب بوده لذا از جنبه سلامت مورد تایید است و قابلیت استفاده دارد.

کلاف‌چی تازه میزان دریافت تسهیلات این شرکت از بانک صنعت و معدن را ۶۰ میلیارد تومان عنوان کرد که در بخش سرمایه در گردش و خرید مواد اولیه استفاده می‌شود و افزود: البته این میزان تسهیلات نسبت به فروش ما بسیار ناچیز است؛ لذا امکان افزایش ۱۰۰ درصد ی این مبلغ تسهیلات  وجود دارد

دریافت ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از بانک صنعت و معدن برای شوگا

معاون بهره‌برداری و فناوری شیشه و گاز از اشتغالزایی بیش از ۴۵۰ نفر در شوگا با استفاده از تسهیلات بانک صنعت و معدن خبر داد.
معاون بهره‌برداری و فناوری‌ با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد فاز دوم خط تولید کارخانه شوگا با تسهیلات بانک صنعت و معدن راه اندازی شده است، گفت : این کارخانه صنعتی تاکنون نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان از بانک تسهیلات دریافت کرده که این امر موجب اشتغالزایی بیش از ۴۵۰ نفر شده است.

تورج مصری خانی ادامه داد :با اینکه تقریبا ۱۰۰ درصد مواد اولیه مصرفی از داخل کشور تامین می شود، برخی از تجهیزات فنی کارخانه وارداتی که از کشور های چین و ایتالیا وارد شده است.

او با اشاره به قعطی ۱۲ ساعته برق در طول هفته مدعی شد: یکی از بزرگترین مشکلات فعلی ما و صنایع مشابه قطعی برق است که در طول این مدت علاوه بر اینکه نمی توانیم هیچ فعالیت تولیدی داشته باشیم مجبور هستیم انرژی بسیار زیادی برای گرم نگه داشتن کوره‌ها صرف کرده و ۴ تا ۵ ساعت زمان لازم است تا بعد از وصل برق راندمان کارخانه به حالت عادی باز گردد.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا