تقدیر از تلاش فولاد خوزستان در حوزه مسئولیتهای اجتماعی
نماینده ولیفقیه در استان خوزستان در دیدار با جمعی از مدیران شرکت فولاد خوزستان، از تلاش این شرکت در حوزه مسئولیتهای اجتماعی تقدیر کرد.
به گزارش عصر اقتصاد به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد در دیدار با مدیرعامل و مسئولان شرکت فولاد خوزستان مطرح کرد: پیشنهاد میشود با هماهنگی دفتر نماینده ولیفقیه و شرکت فولاد خوزستان، به گروههای جهادی در مناطق کمبرخوردار، تجهیزات ساختمانی از قبیل، سیمان، ماسه، آجر و غیره برای بازسازی این مناطق کمکرسانی شود.
حجت الاسلام میرعلایی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی (ع) اهواز در این جلسه گفت: با توجه به آغاز فصل گرما در استان خوزستان، نیاز است چند نقطه از شهرستان اهواز، کارگاههای کوچک تعمیر کولر دایر شده و همانند سال گذشته با همکاری حوزه مقاومت بسیج شرکت فولاد خوزستان گروهی برای این امر در نظر گرفته شود و با کمک این مجموعه امکان تعمیر کولرهای ساکنان مناطق کمبرخوردار فراهم شود.
بر پایه این گزارش، مقرر شد که با الگویی که از سوی دفتر نماینده ولی فقیه در استان ارائه میشود، مقدار مصالح ساختمانی اهدایی به گروههای جهادی مشخص و با همکاری شرکت فولاد خوزستان در اختیار آنها قرار گیرد.
اولویت فولاد خوزستان، حفظ و توسعه صنعت فولاد و اشتغال است
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در دیدار با نماینده ولیفقیه استان، اولویت شرکت فولاد خوزستان را حفظ و توسعه صنعت فولاد، حمایت از شرکتهای دانشبنیان همراستا با تولید پایدار و اشتغالزایی جوانان بومی دانست.
به گزارش عصر اقتصاد و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، امین ابراهیمی در دیدار با نماینده ولیفقیه استان مطرح کرد: به منظور پایداری تولید و سودآوری شرکتهای درون استانی و تامین مواد اولیه این شرکتها، ۷۵ درصد فروش داخلی به استان خوزستان اختصاص داده شد.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در ادامه افزود: دو میلیون و ۵۰ هزار تن از محصولات تولیدی سال ۱۴۰۰ صادر شد که معادل یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته است. این رقم معادل ۳ درصد تولید ناخالص کشور است.
وی با اشاره به طرحهای توسعهای شرکت فولاد خوزستان اذعان کرد: این شرکت با ۱۶ هزار تن شاغل و پنج هزار تن بازنشسته، به همراه خانواده جامعه آماری حدود ۱۰۰ هزار نفری را تشکیل میدهد. با وجود ۱۲۰ هزار سهامدار شرکت فولاد خوزستان، سال گذشته پروژههای توسعهای مختلفی به ارزش ۲۳ هزار میلیارد تومان تعریف شد و سهامداران بر این عقیده هستند که اجرای طرحهای توسعه موجب اشتغالزایی جوانان و در نتیجه سودآوری بیشتر میشود.
ابراهیمی مطرح کرد: هر شغل که در صنعت فولاد ایجاد شود، در کنار آن ۲۳ شغل شامل، حمل و نقل و ارائه خدمات در حوزههای مختلف ایجاد میشود. با بهرهبرداری از پروژههای در دست اجرا در آینده نزدیک به چهار هزار تن جذب نیرو انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان افزود: شرکت فولاد خوزستان در اسفند ماه سال گذشته آزمونی برای جذب ۵۰۰ تن نیروی بومی برگزار کرد. در آینده نیز برای جذب نیروهای متخصص و بومی، آزمونهای دیگری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به قدمت ۴۰ ساله شرکت فولاد خوزستان، گفت: برای اجرای طرحهای توسعهای، تجهیزات این شرکت نیاز به نوسازی دارد. اگر تفکر نوسازی در مجموعه نباشد، در مدت دو سال آینده، شرکت دچار چالش سختی خواهد شد. برای جلوگیری از این موضوع، پروژههای نوسازی تعریف شده است. با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری این مجموعه با همکاری شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها، اقدام به نوسازی خط تولید ریختهگری و فولادسازی کرده است.
ابراهیمی اضافه کرد: این شرکت سعی کرده در حوزه پرداخت دستمزد نیروی انسانی، الگو باشد و از ابتدا تا پایان سال ۱۴۰۰، نزدیک به ۶۰ درصد افزایش پرداختی داشته است.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان درباره فعالیت این شرکت در حوزه فضای سبز عنوان کرد: یکی از چالشهای شرکت فولاد خوزستان ایجاد فضای سبز و جنگلکاری است، این مجموعه در سال گذشته معادل نصف بودجه محیط زیست کشور در هزینه کرده و یکی از این اقدامات موثر توسعه پروژه جنگل کاری ۲۴ هکتاری و کمربند سبز کوی مهدیس است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در کنار تولید پایدار، حمایت از شرکتهای دانشبنیان، اشتغالزایی، توجه به نیروی انسانی، توسعه و اجرای پروژهها و حفظ محیط زیست، مسئله حائز اهمیت برای فولاد خوزستان بحث ارتقای امور فرهنگی است؛ این مجموعه با تشکیل شورای عالی فرهنگی سعی در ارتقای این امور در داخل و خارج از شرکت به ویژه مناطق محروم دارد.