کد خبر: 0508995223
آبانروزنامهگردشگری

دلار گران شد، مسافران به مازندران هجوم بردند

مدیرکل میراث و گردشگری مازندران  می‌گویداعمال محدودیت‌های تردد، تغییری در میزان سفرها ایجاد نکرد

مدیرکل میراث و گردشگری مازندران معتقد است با توجه به آنکه مازندران از جمله استان‌هایی است که از یک سو به پایتخت نزدیک است و از دیگر سو دارای راه‌های دسترسی متنوع است، سبب شده تا تبدیل به یکی از مقاصد گردشگران شود. با توجه به گران شدن قیمت دلار بیشتر مسافران، سفرهای خارجی را لغو و درصدد انجام سفرهای داخلی برمی‌آیند و در این میان مازندران آسان‌ترین گزینه برای این سفرها است.

به گزارش ایلنا، این روزها از یک سو با موج جدید شیوع ویروس کرونا روبه رو هستیم و از دیگر سو تعطیلات و مناسبات مختلف با تعطیلات آخر هفته همراه می‌شوند و موجی از سفرهای انفرادی و خانوادگی را در جاده‌ها و بخصوص شهرهای شمالی کشور به راه می‌اندازند.

هرچند بر اساس گفته مسئولان، رفت وآمد در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اصفهان و ارومیه که شیوع بالای ابتلا به کرونا را دارند در سه روز تعطیلات گذشته با محدودیت روبرو بود، اما آنگونه که مشخص است این محدودیت‌ها هم نتوانست سیل گردشگران به سمت شمال را کنترل کند و همچنان جاده‌ها مملو از ماشین‌های شخصی و اتوبوس بود. حتا اکنون نیز که با تعطیلاتی دیگر روبه روهستیم بازهم شاهد حضور مسافران در استان‌های شمالی کشورهستیم، چنانکه ضریب اشغال مراکز اقامتی استان مازندران که در شرایط شیوع ویروس کرونا بنابر رعایت پروتکل‌های بهداشتی با ۵۰ درصد ظرفیت خود فعال هستند، کاملا پر است.

سیف الله فرزانه (مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران) گفت: با توجه به آن که ظرفیت فعالیت هتل‌ها را در شرایط شیوع ویروس کرونا ۵۰ درصد اعلام کرده‌ایم می‌توان گفت در حال حاضر مراکز اقامتی استان با همین ظرفیت در حال فعالیت هستند و مسافر نیز در آنها حضور دارد. اگر بتوانیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به همین منوال پیش برویم خوب و نیکو خواهد بود. با توجه به آنکه مازندران از جمله استان‌هایی است که از یک سو به پایتخت نزدیک است و از دیگر سو دارای راه‌های دسترسی متنوع است، سبب شده تا تبدیل به یکی از مقاصد گردشگران شود. با توجه به گران شدن قیمت دلار بیشتر مسافران، سفرهای خارجی را لغو و در صدد انجام سفرهای داخلی برمی‌آیند. مازندران آسان‌ترین گزینه برای این سفرها است.

 او با اشاره به آن که طی هفته گذشته با محدود کردن مسیرهای استان‌هایی مانند تهران و کرج اتفاق قابل توجهی در حوزه ورود مسافران به مازندران رخ نداده است، گفت: می‌توان گفت ۵۰ درصد ضریب اشغال فعلی و فعال هتل‌ها همیشه پر است. تفاوتی  بین هفته‌های گذشته وجود نداشته. البته یکی از  بزرگترین مشکلات ما فعالیت واحدهای اقامتی غیرمجاز است.  در این میان سعی شده تا فعالیت این مراکز ساماندهی شود.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، و گردشگری مازندران اکنون در برگزاری تورهای گروهی در مازندران ممنوع است، اما گردشگران به صورت انفرادی و خانوادگی همچنان به این استان سفر می‌کنند. سواحل شمالی کشور، جنگل‌ها و طبیعت، جذابیت‌های خاصی برای مسافران دارند که سبب می‌شود در طول هفته و سال مملو از مسافر باشند. حتی اکنون  سعی ما بر آن است تا با فعال کردن واحدهای بوم گردی مسافران را به سمت ییلاقات هدایت کنیم که بسیار مورد استقبال قرار گرفته. سعی بر آن است جمعیت مسافران حاضر در استان به صورت متوازن در بخش‌های مختلف تقسیم شود. حتی مسافران به مقاصد موجود در روستاهای بالادست نیز سفر می‌کنند. البته همچنان بیشترین تمرکز مسافران در مناطق غربی استان مازندران و سوادکوه که در حوزه میانی استان قرار دارد، است.

 فرزانه همچنین از تعطیلی تمام موزه‌ها و مجموعه‌های تاریخی فرهنگی استان مازندران در روزهای شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: بر اساس دستور وزارت میراث و گردشگری، موزه‌های استان تعطیل شده‌اند و بازدیدکننده نمی‌پذیرند. این در حالی است که چند ظرفیت مناسب برای حوزه گردشگری در استان وجود دارد که از آن جمله می‌توان به اسکله های تفریحی، تالاب‌ها اشاره کرد که در حال فعال‌سازی آن هستیم.

 بر اساس اعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل ۱۰۴ بیمار جدید کرونایی طی ۲۴ ساعات گذشته در بیمارستان‌های زیر مجموعه این دانشگاه‌ها شناسایی و بستری شدند. اکنون ۷۱۷ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۱۷۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند. همچنین در این مدت ۶۸ بیمار با بهبودی نسبی از مراکز درمانی ترخیص شدند.

بر اساس اعلام کمیته‌های درمان و اجتماعی امنیتی در ۴۳ شهرستان بحرانی کشور که بیشترین میزان ابتلا به کرونا را دارند، از امروز به مدت یک هفته محدودیت‌های شدید اعمال می‌شود و در صورت لزوم در هفته بعد نیز این محدودیت‌ها اعمال خواهد شد.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا