سهم ۱۰۰ درصدی بومیها در اشتغال پایانههای نفتی خارک
نیروهای بومی در گذشته کمتر مورد توجه شرکتهای مستقر در جزیره خارک قرار میگرفتند، اما با عزم جدی مدیریت پایانههای نفتی ایران، سهم خارکیها در اشتغال در این شرکت به ۱۰۰ درصد رسید.
به گزارش عصر اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران بهنقل از شرکت پایانههای نفتی ایران، جزیره خارک یکی از نقاط کلیدی در چرخه تولید تا صادرات نفت کشور شمرده شده و بیش از ۹۰درصد نفت خام کشور از طریق این جزیره راهبردی صادر میشود.
برخورداری از پایانههای نفتی بزرگ با اسکلههای صادرات و تجهیزات مناسب، جزیره خارک را به قطب صادرات نفت خام بهعنوان یکی از مهمترین منابع درآمدی کشور تبدیل کرده است و این جزیره در اقتصاد نفتی ایران نقش بسزایی ایفا میکند.
مردم جزیره خارک در دورههای مختلف ازجمله دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی و اکنون در گام دوم انقلاب اسلامی در عرصههای مختلف نقشآفرینی کرده و در کنار کارکنان صنعت نفت، میزبانانی شایسته برای فعالیتهای تولیدی و صادراتی بودهاند.
هرچند تاکنون اقدامهایی برای رسیدگی به مسائل و مشکلهای جزیره خارک انجام شده است، اما انتظار میرود مسئولان دستگاههای مختلف از بخشداری و شهرداری گرفته تا پتروشیمی و شرکت نفت و پایانههای نفتی نگاه ویژهتری به درخواستهای اهالی جزیره داشته باشند.
یکی از مهمترین مطالبههای مردم جزیره خارک از مسئولان بهویژه صنایع نفت مستقر در این جزیره، اشتغال نیروهای بومی در این شرکتها بوده است و مردم انتظار دارند فرزندانشان در اولویت اشتغال قرار گیرند.
درحالیکه در گذشته، نیروهای بومی کمتر مورد توجه شرکتهای مستقر در جزیره خارک قرار میگرفتند، اما در یک سال اخیر، با عزم جدی مدیریت پایانههای نفتی ایران، سهم خارکیها در اشتغال در این شرکت به ۱۰۰درصد رسیده است.
شرکت پایانههای نفتی با نگاهی عادلانه به بومیهای خارک تلاش کرده نیروهای مورد نیاز خود را براساس شایستگی و عدالت از بین اهالی این جزیره انتخاب کند و سهم ۱۰۰درصدی نیروهای بومی، گویای نگاهی ویژه به مطالبه دیرینه اهالی است.
یکی از مسئولیتهای اجتماعی صنایع نسبت به محیط پیرامونی، توجه به مسئله اشتغال است که میتواند باعث رفع بسیاری از مسائل و چالشهای مبتلابه و زمینهساز کاهش آسیبهای اجتماعی در آن منطقه و جغرافیا شود.