کد خبر: 160204203656
استان هافارسمراسم نکوداشت روز شیراز با حضور شخصیت های برجسته؛

شیراز در میان کلانشهرهای ایران دارای رتبه‌های نخست است

مراسم نکوداشت روز شیراز با حضور شخصیت های برجسته فرهنگی، هنری و ورزشی همراه با مسئولین شهر در سالن هتل همای شهر شیراز برگزار گردید.

شهردار کلانشهر شیراز در این مراسم گفت: هنرمندان جایگاه ویژه ای در قلب مردم داشته اند و استاد نصیریان از بزرگان این عرصه است.

دکتر محمدحسن اسدی با گرامیداشت دهه کرامت و روز شیراز گفت: آیین نکوداشت روز شیراز با حضور مشاهیری مانند استاد نصیریان بعد هنری ویژه ای یافته است. اگرچه این هنرمند گرانقدر گفته است اصل دنیا بر نرسیدن است، اما خود بر قله سینما ایستاده و به راستی که خداحافظی را برای او نساخته اند.

وی گفت: فرقی نمی کند شما را در چه نقشی ببنیم و در همه نقش ها می درخشید و جاودانه شده اید و در قلب مردم به یادگار می مانید.

شهردار شیراز با اشاره به برخی از نقش های ماندگار استاد نصیریان گفت: این هنرمند همیشه برای مردم اسطوره است و با افتخار نشان شهروند افتخاری شیراز را این هنرمند اعطا می کنیم.

اسدی همزمانی روز شیراز با دهه کرامت را ارج نهاد و بیان داشت: حضور ملکوتی حضرت احمدبن موسی (ع) در شیراز مایه خیر و برکت است و باید به نحو شایسته ای از آن بهره مند شد.

وی با قدردانی از همه نهادها و دستگاه هایی که در برگزاری برنامه های روز شیراز همکاری داشتند، بیان داشت: روز شیراز را با تعویض قرآن دروزاه قرآن که با استاد چیزفهم کتابت شده آغاز کردیم و برنامه های باشکوهی در راه است.

شهردار شیراز بیان داشت: مسئولین زیادی از اقصی نقاط جهان برای نکوداشت روز شیراز به سومین حرم اهل بیت آمده اند و ما نیز تلاش می کنیم با مشارکت شهروندان شیراز این خطه را به جای بهتری برای زندگی تبدیل  کنیم.  وی حضور در جمع اهالی فرهنگمدار شیراز را غنیمت خواند و بیان داشت: مشاهیری در مقیاس جهانی در شیراز زیست کرده اند و امشب در میانه بهار میزبان عاشقان خودش است.

اسدی مشاهیر شیراز را پرشمار خواند و بیان داشت: امروز فرصتی برای گرامیداشت یک شهر ابدی است و شهر شیراز به راستی دارالعلم و برج الاولیا است.

او گفت: شیراز خطه ای جهانی است که دوستداران بیشماری دارد و هر کسی از ظن خود با این مقام همراه می شود.  شهردار شیراز بیان داشت: طی هفته های اخیر ابر پروژه های متعددی به بهره برداری رسیده است و چند ده پروژه دیگر در مناطق یازدگانه در راه افتتاح و آغاز عملیات اجرایی است.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این مراسم با اشاره به جایگاه رفیع شهر شیراز در تاریخ و تمدن ایران بر ضرورت حفظ و گسترش میراث گذشتگان و حرکت به سوی آینده‌ای درخشان تأکید کرد.

دکتر ابراهیم حسینی با بیان اینکه شیراز با میراث گران‌بهای گذشتگان، شهری است که واژه‌ها در برابر عظمت اندیشه‌هایش زانو می‌زند، گفت: این شهر صاحب مکتب و اندیشه‌ای ویژه است و انسان‌های بزرگی در آن زیسته‌اند و امروز این گنجینه ارزشمند به دست ما سپرده شده است.  وی ادامه داد: ما به خود می‌بالیم که وارث چنین تمدنی هستیم و باید آن را پاس بداریم و گسترش دهیم.

رئیس شورای شهر شیراز با اشاره به جایگاه بی‌بدیل شیراز در تاریخ و فرهنگ ایران، گفت: شیراز هویت‌بخش است و این حقیقتی روشن برای همه اندیشمندان است.

حسینی تأکید کرد: این شهر باید به جایگاه واقعی خود به عنوان یک شهر تمدن‌ساز، صاحب فکر و اندیشه و خاستگاه کلمات ناب برسد، شهری که در سراسر جهان شناخته شده است.

هنرمند گرانمایه عرصه سینما و تئاتر ایران نیز در این مراسم گفت: شیراز مرکز هنر ایران است. استاد علی نصیریان

استاد علی نصیریان با گرامیداشت هفته شیراز گفت: عنایت شهردار و شهردار شیراز در اهدای نشان شهروندی برایم افتخاری بسیار ارزشمند است زیرا این سرزمین مهد نیکنامانی نظیر حافظ و سعدی است و همشهری با این ادبای جهانی بزرگ ترین افتخاری است که شامل هر انسانی نمی شود.

وی افزود: دوران طفولیت خود را در شیراز گذارندم و خاطرات بسیار خوبی دارم که فراگیری هنرهای نمایشی قسمتی از آن است.  استاد نصیریان خواستار توجه به تعلیم و تربیت جوانان شد و اظهار داشت: برای آینده هنر ایران به هنرمندان کارآزموده و متبحر نیاز مبرمی داریم.

به گفته این هنرمند برتر، سینمای ایران کارهای فاخری در دهه های گذشته داشته که طی سال های اخیر تکرار نشده و به کمدی های سطحی روی آورده ایم که نقشی در ارتقای هنر ندارند.

کارن همایونفر از اساتید موسیقی کشور و خالق سمفونی شیراز: شیراز برای ما فقط یک شهر نیست پایتخت فرهنگی کشور است

کارن همایونفر از اساتید موسیقی کشور و خالق سمفونی شیراز هم در این مراسم با اشاره به مراحل ساخت این سمفونی گفت: ما در جغرافیا و سرزمینی هستیم که فرهنگ آن در جهان میدرخشد و بی شک درخشان ترین آن و یک جواهر که در طول تاریخ درخشیده شیراز است،شیراز برای ما فقط یک شهر نیست پایتخت فرهنگی کشور است.

وی در خصوص سمفونی شیراز اظهار داشت: این سمفونی نگاه یک زائر عاشق است که نگاه می کند به این تاریخ و مشاهیری معرفی می کند که هر یک نفرشان برای افتخار یک سرزمین کافیست و شیراز سرشار از چنین افرادی است این موسیقی را  تقدیم مردم فرهیخته با فرهنگ شیراز می کنم.

 رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز در مراسم بزرگداشت روز شیراز گفت: با اجرای برنامه های متنوع هنری و فرهنگی، گام های مؤثری در راستای معرفی و پاسداشت هویت این شهر تاریخی برداشته است.

مهندس محمدعلی چوبینی ادامه‌ داد: طی هفته شیراز شاهد برگزاری ده ها رویداد فرهنگی و هنری در سطح شهر هستیم که همگی با هدف معرفی شیراز به عنوان پایتخت فرهنگ و هنر ایران اجرا شده‌اند.

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با تأکید بر اهمیت حفظ هویت فرهنگی این شهر، گفت: مهم ترین راهبرد ما حفظ هویت شهر شیراز است.

چوبینی تقدیر از بزرگان، مفاخر و هنرمندان را نه تنها یک وظیفه بلکه فرصتی برای معرفی هرچه بهتر این شهر به ایران و جهان است.

وی تصریح کرد: ما قدردانی از هنرمندان و فرهیختگان شیرازی را وظیفه خود می دانیم و این مهم را سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده قلمداد می کنیم تا جوانان با الگوهای اصیل و ارزشمند این شهر بیشتر آشنا شوند.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا