کد خبر: 28110069882
اقتصاد

شیشه رنگی سکوریت ؛ از مزایا تا کاربرد

شیشه رنگی به روش لاکوبل به شیشه ای اطلاق می گردد که از یک سمت شیشه توسط رنگ مخصوص شیشه و با ماشین الات تولید شیشه رنگی در کارخانه تولید شیشه رنگی اعمال رنگ شده و تبدیل به شیشه لاکوبل رنگی گردد شیشه لاکوبل رنگی قابلیت سکوریت شدن دارد و به این شیشه اصطلاحا شیشه رنگی سکوریت گفته می شود.

شیشه سکوریت؛ به دلیل مقاومت و استحکام بالایی که دارند از شیشه‌های معمولی کاربرد بیشتری دارند و امروزه به یکی از  محبوب‌ترین مصالح استفاده شده در  ساختمان‌ها تبدیل شده‌اند.

شیشه سکوریت، به دلیل فرایند حرارتی خاصی که تحمل می‌کند، مستحکم شده و در مقابل ضربات از مقاومت خوبی برخوردار است. از این رو به آن شیشه‌ نشکن نیز گفته می‌شود. این فرایند را می‌توان بر روی شیشه‌هایی نظیر شیشه‌های رنگی، رفلکتیو، لعاب  خورده یا چاپ شده نیز انجام داد. شیشه‌های سکوریت؛ در انواع شیشه‌ سکوریت رنگی، شیشه‌ سکوریت سفید، شیشه سکوریت رفلکس، شیشه سکوریت سندبلاست و… تولید می‌شود.

در ادامه قصد داریم با انواع شیشه‌ سکوریت رنگی بیشتر آشنا شویم و مزیت‌ها و کاربر‌های آن را نسبت به شیشه‌ معمولی بررسی کنیم.

شیشه سکوریت رنگی چیست؟

شیشه‌ سکوریت رنگی به نوعی از شیشه‌های  سکوریت گفته می‌شود که در هنگام تولید از رنگ‌ها وطرح‌های متفاوت در  آن استفاده شده است. شیشه‌‌های سکوریت رنگی در واقع شیشه‌های معمولی هستند که در اندازه‌های مناسب برش داده شده و در  معرض دمای بالا قرار می‌گیرند و پس از تحمل حرارت بالا و اعمال فرایند ویژه‌ای، پس از سرد شدن به شیشه‌های با استحکام بالا تبدیل می‌شوند. این شیشه‌ها در دو نوع شیشه‌ سکوریت رنگی ساده و شیشه سکوریت رنگی لاکوبل تولید و عرضه می‌گردنند. این نوع شیشه نسبت به شیشه‌های معمولی از قیمت بالاتری برخوردار هستند، اما به طور کلی عوامل مختلفی همچون کیفیت مواد، ترکیبات شیمیایی استفاده در ساخت، هزینه یراق آلات و نوسانات بازار بر روی قیمت شیشه‌‌های سکوریت رنگی تأثیر گذار هستند.

مزایای و معایب شیشه سکوریت رنگی:

هر محصولی که با توجه به نیاز صنعت تولید می‌شود می‌تواند مزایا و معایبی داشته باشد که با توجه به کاربرد آن محصول اولویت‌بندی می‌شوند در ادامه به بررسی بیشتر مزایا و معایب شیشه سکوری رنگی می‌پردازیم:

مزایای شیشه‌‌های سکوریت رنگی

استحکام بالا و امنیت

این شیشه‌ها با توجه به ساختار ویژه‌ای که دارند از استحکام‌بالاتری نسبت به شیشه‌های معمولی برخوردار هستند. در  مقابل ضربات به خوبی مقاومت می‌کنند و در  صورت شکسته شدن قطعات کوچک با لبه‌های صیقلی تبدیل می‌شود و خرده‌های این شیشه به قطعات برنده تبدیل نمی‌شوند.

مقاومت در برابر سرما و گرما محیط

شیشه سکوریت رنگی به گونه‌ای است که پس از تحمل دمای بالا در کوره‌ها و فرایند سردسازی ویژه‌ای که در هنگام تولید طی می‌کند، مقاومت بالا در برابر سرما و گرما دارد. و می‌توان گفت چیزی حدود ۵ برابر از شیشه‌های معمولی این مقاومت بالاتر است.

تنوع رنگ وطرح

تنوع طرح و رنگ این محصول بسیار زیاد است و هر سلیقه‌ای را پاسخ می‌دهد. از محبوب‌تری رنگ‌های استفاده شده در شیشه سکوریت رنگی می‌توان به رنگ‌های ،سکوریت دودی، سبز، طلایی،مسی، برنز، کریستال، مسی و… اشاره کرد.

تحمل فشار بالا

شیشه‌‌های سکوریت رنگی، توانایی تحمل فشار بالایی را دارند، در واقع این محصولات در  هر ۱۰ سانتی متر مربع می‌توانند وزنی معادل ۴۰ کیلوگرم را تحمل کنند.

تنوع ضخامت

شیشه سکوریت رنگی و ساده، از لحاظ ضخامت در اندازه‌های ۴ میلیمتری، ۵ میلیمتری ،۶ میلیمتری ۱۰ میلیمتری و گاها تا ۱۶ میلیمتری و ۲۰ میلیمتری تولید می‌گردد؛ که بر اساس نیاز و محل نصب،کاربرد‌های متفاوتی دارند. به عنوان مثال از ضخامت‌های ۴ میل نمای درب کابینت، نمای درب کمد دیواری، رومیزی‌های کوچک استفاده می‌شود.

هر چند هزینه‌های تولید و عرضه محصولات با ضخامت بالاتر بیشتر است، اما در فضا‌هایی مانند اوپن آشپزخانه، رومیزی‌های بزرگ از قبیل میز کنفرانس، میزهای دکوری و فضای باز جلوه زیبایی به محیط می‌دهند.

معایب شیشه سکوریت رنگی

عدم سوراخ‌کاری و تغییر سایز

شیشه سکوریت رنگی، به دلیل ماهیت ساختاری که دارد، باید به صورت دقیق برش و تولید شود. زیرا این محصولات بعد از انجام فرایند سکوریت شدن، دیگر قابلیت تغییر سایز ندارند و نمی‌توان روی آنها برش یا سوراخ‌کاری انجام داد. از این باید با شیشه‌ دیگری جایگزین شود. پس بهتر است در هنگام سفارش از کارشناسان با تجربه در این زمینه استفاده کنید.

حسایت به ضربه در گوشه‌ها

شیشه سکوریت رنگی، نسبت به شیشه‌های  معمولی از  مقاوت بالاتری‌ برخوردار هستند اما این در این محصولات نیز از هرچه از مرکز به سمت گوشه‌ها حرکت کنیم مقاومتشان نسبت به ضربات کمتر می‌شود و ممکن است در صورا برخورد ضربه به لبه‌های آن ترک خورده و خرد شود. پس در  حمل و نقل این محصولات دقت کنید.

قیمت بالا

از معایب دیگر این محصول قیمت بالای آن در مقایسه با شیشه‌های معمولی می‌باشد به همین علت استفاده از آن فقط در صنایع و مواردی که شکست شیشه در آن پر ریسک و خطرناک هست توصیه می‌گردد اما در باقی موارد بهره بردن این شیشه به علت طراحی فوق العاده و کیفیت بالای آن بسیار عاقلانه می‌باشد. شیشه‌های لمینت و پیرکس شباهت زیادی به این محصول دارند. اما به دلایل مختلف استفاده شیشه سکوریت ارجحیت دارد.

مدل‌های مختلف شیشه‌‌های سکوریت رنگی

این محصولات به دلیل کاربرد فراوانی که دارند می‌توانند با اضافه کردن ابزارهای  متفاوت و طرح‌های گوناگون قابلیت‌ها جدیدی به دست آورند. مدل‌های زیر پرکاربردترین محصولات شیشه سکوریت رنگی می‌باشند:

شیشه‌‌های سکوریت رنگی دوجداره (استفاده در پروژه‌هایی مانند UPVC و پنجره دوجداره)

شیشه‌‌های سکوریت رنگی طرح‌دار (شیشه‌های بین کابینتی و…)

شیشه‌‌های سکوریت رنگی لمینت

شیشه‌‌های سکوریت رنگی خم (میز شیشه‌ای و اجرای پارتیشن شیشه‌ای)

شیشه‌‌های سکوریت رنگی رفلکس (نمای ساختمان مسکونی و..)

شیشه‌‌های سکوریت رنگی کریستال

شیشه‌‌های سکوریت رنگی بالکن (فضای داخل ساختمان و…)

شیشه‌‌های سکوریت رنگی میز شیشه‌ای (نمای شیشه ای در ساختمان‌ها و…)

شیشه‌‌های سکوریت رنگی وایت برد شیشه‌ای

شیشه‌‌های سکوریت رنگی اسیدکاری شده

شیشه‌‌های سکوریت رنگی گرد

شیشه‌‌های سکوریت رنگی هوشمند

شیشه‌‌های سکوریت رنگی اکریلیک

 

www.tetraform.com

برای خرید انواع شیشه‌های رنگی نظیر شیشه لاکوبل رنگی، سند بلاست، شیشه رنگی لمینت و شیشه دکوراتیو و…  می‌توانید با شماره‌های ۰۲۱۲۲۹۵۷۱۲۷ و ۰۹۱۲۸۰۴۵۶۲۵ تماس بگیرید تا علاوه بر استعلام قیمت از مشاوره رایگان نیز بهرمند شوید.

 برای مطالعه ادامه مقاله در سایت اصلی کلیک کنید

نمایش بیشتر
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا