کد خبر: 230104200245
استان هاالبرزرئیس کمیسیون شهرسازی و شورای اسلامی شهر کرج تاکید کرد؛

ضرورت تعجیل شهرداری برای ارسال لایحه سیاست‌های تشویقی بافت‌های فرسوده

البرز – رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج خواستار تسریع در ارسال لایحه سیاست‌ های مشارکتی از سوی شهرداری و ورود استاندار برای ارائه مشوق‌های ویژه از سوی دستگاه‌های مرتبط شد.

علیرضا رحیمی، به آثار مثبت و مزایای اجرای مصوبه تسهیل و تشویق نوسازی بافت فرسوده در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف ترغیب سرمایه‌گذاران و مالکین به تجمیع و بهسازی و نوسازی بافت فرسوده مصوب شد که تا پایان سال ۱۴۰۳ اعتبار داشت و با استقبال خوبی از سوی شهروندان همراه بود.

رحیمی افزود: با توجه به پایان زمان مصوبه و رویکردهای شورای ششم در زمینه نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده، لازم است شهرداری هر چه سریع‌تر لایحه بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده را جهت تصویب به شورا ارسال کند.

وی از انتظار مالکان و سازندگان برای این مصوبه در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: ارسال این لایحه برای شهر بسیار مهم و ضروری‌ست که انتظار داریم این اقدام هر چه سریع‌تر از سوی شهرداری انجام شود.

عضو شورای شهر کرج بر لزوم همکاری سایر دستگاه‌های شهر و استان در این زمینه تاکید کرد و ادامه داد: علاوه بر مدیریت شهری، سازمان نظام مهندسی، بیمه و دارایی باید برای بافت‌های فرسوده سیاست‌های تشویقی خود را اعلام کنند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری اسلامی شهر کرج همچنین از استاندار البرز درخواست کرد با ورود به این موضوع، سازمان‌های بیمه، دارایی و نظام مهندسی را ترغیب به ارائه خدمات رایگان یا با تخفیف پرداختی برای پروانه‌های بافت‌های فرسوده کند.

وی با اشاره به ارتباط و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف در این زمینه، خاطرنشان کرد: برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده، همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های مرتبط لازم است چرا که با ارائه مشوق‌های مشترک، شهروندان برای ساخت بافت‌های فرسوده ترغیب می‌شوند.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا