کد خبر: 021003185574
اخبار شرکت هابانک و بیمه

پژوهشگران منتخب حوزه پولی و بانکی تقدیر شدند

در مراسمی با حضور کورش پرویزیان، سرپرست پژوهشکده پولی و بانکی؛ یکتا اشرفی، معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی و محمد شیریجیان، معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی، پژوهشگران برتر پژوهشکده پولی و بانکی، بانک مرکزی و شرکت ملی انفورماتیک و شرکت خدمات انفورماتیک معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر حوزه پولی و بانکی امروز با حضوردکتر کورش پرویزیان سرپرست پژوهشکده پولی و بانکی؛ یکتا اشرفی، معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی و دکتر محمد شیریجیان، معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی برگزار شد.

کورش پرویزیان ضمن خرسندی از مصادف شدن این مراسم با روز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله روز زن و روز مادر را تبریک گفت.

وی ضمن تقدیر از عملکرد پژوهشگران حوزه بانکی، گفت: بانک مرکزی مسئولیت سنگینی دارد؛ امیدواریم در تعامل با پژوهشگران این وظیفه را به خوبی و بیش از گذشته انجام دهد. ما به عنوان خدمتگزار پژوهشگران ارجمند وظیفه داریم بستر مناسبی برای تحقیق و پژوهش فراهم کنیم تا حوزه سیاستگذاری پولی بتواند با پشتوانه علمی و کارشناسی تصمیم‌گیری کند.

پرویزیان با بیان اینکه تعاریف متفاوت از مفاهیم پولی، فرایند سیاست‌گذاری را برای بانک مرکزی با مشکل مواجه می‌کند، گفت: تبیین مفاهیم مهم پولی یکی از وظایف متخصصان و پژوهشگران حوزه پولی و بانکی است تا با حذف تعاریف غلط، زمینه برای ایجاد تفاهم بیشتر در فرایند سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری فراهم شود.

در ادامه این مراسم دکتر یکتا اشرفی معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی با بیان اینکه تحقیق و پژوهش یکی از مولفه‌های مهم در تحقق توسعه پایدار و رشد مستمر اقتصادی است، اظهارداشت: بررسی ترکیب رشد اقتصادی کشورها نشان می‌دهد، حداکثر یک سوم رشد اقتصادی کشورها نشات گرفته از سرمایه و نیروی کار است و بیش از دو سوم آن از بهره وری ایجاد می‌شود که این بهره‌وری نتیجه تحقیق و پژوهش است.

وی با بیان اینکه برای تحقق توسعه پایدار در کشور، توجه مالی و معنوی بیشتر به حوزه پژوهش ضروری است، افزود: بخش قابل توجه مشکلات موجود کشور تاشی از عدم توجه به پژوهش و عمل نکردن به نتایج پژوهش است.

معاون توسعه مدیریت و منابع بانک مرکزی گفت: چالش‌هایی که در حوزه قیمت‌گذاری و بکارگیری سیاست‌های درست پولی، مالی و ارزی در کشور وجود دارد، ما را با مشکلات زیادی مواجه کرده است و اعمال سیاست‌های اصلاحی برای حل این چالش‌ها هزینه زیادی را به جامعه تحمیل می‌کند.

وی با بیان اینکه سیاست‌گذار موظف است براساس مبانی نظری تصمیم بگیرد ادامه داد: پژوهشگر هم وظیفه دارد همراستا با آخرین تحولات بین المللی در حوزه نظری، پژوهش‌های کاربردی در اختیار سیاست‌گذار و برنامه‌ریز قرار دهد.

دکتر محمد شیریجیان، معاون سیاست‌گذاری پولی بانک مرکزی در این مراسم ضمن تبریک روز زن اظهارداشت: اگر با نگاه مبنایی و روش شناسی علمی به مسائل ورود کنیم بسیاری از مشکلات اجرایی که اسیر سعی و خطا است، حل خواهد شد.

وی افزود: پژوهشکده پولی و بانکی در نظام حکمرانی و مرجعیت علمی جایگاه خاص خود را داشته است و در این دوره رئیس کل بانک مرکزی تاکید زیادی بر نقش آفرینی پژوهشکده در حوزه توسعه دانش پولی دارد.

معاون سیاست‌گذاری پولی بانک مرکزی با بیان اینکه بانک مرکزی انتظار دارد پژوهشکده در موضوعات راهبردی‌تر ورود کند، گفت: مسئولان بانک مرکزی همواره با مسائل اجرایی درگیر هستند و پژوهشکده می‌تواند در موضوعات کلان و راهبردی به بانک مرکزی کمک کند.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا