کد خبر: 230703176135
اقتصادبازارها و خدمات مالیتولید و بازرگانیروزنامهصنعت و معدنکشاورزیمدیرعامل شرکت «توسعه نیشکر و صنایع جانبی»:

تامین ۴۰ درصد شکر مورد نیاز کشور تحقق یافت

با آغاز فصل برداشت نیشکر در خوزستان، بزرگ‌ترین عملیات متمرکز کشاورزی کشور در حال شکل‌گیری است. این عملیات که به‌منظور تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن نیشکر برنامه‌ریزی شده، نویدبخش رشد و توسعه در صنعت کشاورزی ایران است.

عصراقتصاد: در این راستا، عبدعلی ناصری، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، در مراسم شکرانه برداشت نیشکر، نکات مهمی را درباره وضعیت کنونی و آینده این صنعت بیان کرد.

پیش‌بینی تولید شکر بیشتر و با کیفیت‌تر

ناصری در این مراسم با اشاره به «داشت» مطلوبی که در سال زراعی جاری تجربه شده، تاکید کرد: «با توجه به شرایط مناسب، پیش‌بینی می‌شود که امسال تولید شکر از سال‌های گذشته نیز بهتر باشد»

وی ظرفیت بالای شرکت در تامین ۴۰ درصد شکر مورد نیاز کشور را به‌عنوان یک مزیت کلیدی مطرح کرد و گفت: «ما می‌توانیم با تلاش همه کارکنان، به خودکفایی در تولید شکر نزدیک شویم».

مدیرعامل این شرکت همچنین به اهمیت تامین آب و برق مزارع نیشکر پرداخت و گفت: «علی‌رغم نا‌ترازی برق در تابستان، ما با تولید برق نیشکری، توانسته‌ایم مشکلات تامین برق و پمپاژ آب را مدیریت کنیم»

ناصری با تاکید بر زمان‌بندی دقیق در برداشت نیشکر، گفت: «برداشت به‌موقع تاثیر مستقیمی بر افزایش تولید دارد و هرگونه تاخیر می‌تواند به ضرر ما باشد. »

وی همچنین به تحول در ساخت تجهیزات کشاورزی اشاره کرد و گفت: بومی‌سازی قطعات و تجهیزات، نه‌تنها هزینه‌ها را کاهش داده، بلکه بهره‌وری را نیز افزایش داده است و این تحول می‌تواند به‌عنوان یک گام موثر در راستای توسعه کشاورزی پایدار محسوب شود.

اعداد حکایت از جهش تولید دارد

ناصری با اشاره به «داشت» مطلوب، پیش‌بینی کرد که ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تُن نیشکر برداشت شود و از این میزان بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر تولید خواهد شد.

شرکت توسعه نیشکر با تولید بیش از ۴۰ درصد شکر موردنیاز کشور، نقش مهمی در تامین شکر کشور ایفا می‌کند.

به گفته وی برداشت نیشکر از سطح ۷۳ هزار و ۹۶۰ هکتار از اراضی زیر کشت آغاز شده است.

ناصری تولید حداکثری و تحقق «رشد تولید» را راهبرد اصلی صنعت نیشکر برشمرد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر با اشاره به عملکرد موفق این شرکت در سال ۱۳۹۹ در تولید شکر، پیش‌بینی کرد که تولید امسال حتی از آن سال بهتر باشد.

الگوی موفق در توسعه کشاورزی پایدار

با‌توجه‌به پیش‌بینی‌های ناصری و آغاز برداشت نیشکر، به‌نظر می‌رسد که این صنعت در سال‌های آتی، نه‌تنها در تامین شکر برای کشور موفق خواهد بود، بلکه می‌تواند به‌عنوان یک الگوی موفق در توسعه کشاورزی پایدار نیز شناخته شود.

این اقدامات نه‌تنها به خودکفایی در تولید شکر کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا خواهد کرد. با‌توجه‌به ظرفیت‌های موجود و عزم راسخ مدیران، آینده‌ای روشن برای صنعت نیشکر خوزستان در انتظار است.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا