کد خبر: 170302129445
بازاربازارها و خدمات مالی

معرفی شاخص دامیننس اتریوم (ETH.D) و کاربردهای آن

دامیننس اتریوم به عنوان نسبت بین ارزش بازار اتر و کل ارزش بازار ارزهای دیجیتال، میزان تاثیر و اهمیت اتریوم در بازار کریپتوکارنسی را نشان می‌دهد. اتریوم با داشتن دامیننس بالا، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین ارزهای دیجیتال جهان شناخته می‌شود.

عوامل موثر بر دامیننس اتریوم شامل ارزش بازار اتریوم، تعداد تراکنش‌ها و تعداد کاربران فعال در شبکه اتریوم هستند. از طرفی، نوع و اهمیت کاربردی اتریوم در برنامه ‌های توکنیزه و استفاده از قابلیت‌ های دیگر این پلتفرم نیز به عنوان عامل موثر بر دامیننس اتر مطرح می‌شود.

درک دامیننس اتریوم به عنوان یکی از شاخص ‌های مهم بازار کریپتوکارنسی، به معامله‌گران و سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا بهترین قیمت ارز دیجیتال اتریوم را پیدا کنند و بهترین تصمیمات را در خرید و فروش این رمز ارز بگیرند.

این شاخص نشان می‌دهد که اتریوم چه میزان از بازار کریپتوکارنسی را تصرف می‌کند و چه مقدار از تریدرها و سرمایه‌گذاران به این ارز دیجیتال علاقه دارند. در واقع، دامیننس به عنوان یکی از مهم‌ ترین و پرتاثیرترین شاخص ‌های بازار ارز دیجیتال، برای تحلیل و ارزیابی ارز های دیجیتال است.

 با درک دامیننس ، معامله‌گران می‌توانند نقاط قوت و ضعف بازار اتریوم را شناسایی کرده و با توجه به این اطلاعات، تصمیمات بهتری در مورد خرید و فروش این ارز دیجیتال بگیرند. همچنین در پیش‌بینی قیمت اتریوم نیز می‌توانند بهتر عمل کنند. با ما تا پایان این مقاله همراه باشید تا با این شاخص، مفهوم و کاربرد آن در خرید و فروش اتریوم آشنا شوید و به اهمیت آن در بازار ارزهای دیجیتال پی ببرید.

دامیننس اتریوم چه اهمیتی دارد؟

دامیننس اتریوم که با نماد اختصاری ETH.D شناخته می‌شود، در تریدینگ ویو برای سنجش قدرت این ارز دیجیتال نسبت به سایر ارزهای دیجیتال موجود در بازار استفاده می‌شود. با این حال، دامیننس ETH.D اطلاعاتی درباره میزان استفاده این ارز برای قرارداد های هوشمند و برنامه ‌های مالی غیرمتمرکز نیز ارائه می‌دهد.

قیمت اتریوم

اصلاح قیمت ‌ها و جریان ‌های دامیننس تتر و بیت کوین نیز می‌تواند موجب درک بهتری از بازار و فاز فعلی آن شود و به سرمایه‌گذاران کمک کند تا در موقعیت ‌های بهتری برای ورود به معاملات قرار گیرند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که دامیننس ETH.D می‌تواند در آینده بازار ارزهای دیجیتال تأثیر زیادی داشته باشد و به معامله‌گران کمک کند تا از این ارز برای گرفتن تاییدیه ‌های لازم برای ورود به معاملات استفاده کنند.

زمانی که به هر دلیلی دامیننس ETH افزایش پیدا کند، می‌توان فهمید که خریداران جدیدی وارد بازار این ارز دیجیتال شده‌ اند. افزایش ناگهانی دامیننس می‌تواند باعث شود که قیمت اتریوم به دلار نیز رشد زیادی داشته باشد و دارندگان اتریوم سود زیادی به دست بیاورند. با این حال، تنها استفاده از شاخص دامیننس ETH برای معامله کافی نیست و به عوامل دیگری نیز برای بررسی قیمت لحظه ای اتریوم نیاز است.

بررسی نمودار اتریوم نیز اهمیت زیادی دارد. با بررسی و تحلیل نمودار تکنیکال اتریوم می‌توان درباره قیمت اتر اطلاعات بیشتری کسب کرد. با این حال، شاخص دامیننس ETH می‌تواند به عنوان یک عامل کمکی مهم و حیاتی برای معامله‌گران و تریدرها عمل کند. در کل، شاخص دامیننس ETH می‌تواند نقش مهمی در معاملات ارزهای دیجیتال داشته باشد.

رابطه دامیننس و قیمت ارز دیجیتال اتریوم

ابتدا بهتر است نگاهی به تاریخچه قیمت ارز دیجیتال اتریوم و دامیننس آن داشته باشیم. در سال ۲۰۱۳، ارز دیجیتال اتریوم وارد بازار کریپتوکارنسی شد و تا سال ۲۰۱۵، ارزش بازار آن کمتر از ۲۰۰ میلیون دلار بود و دامیننس آن تقریبا صفر بود. اما از ماه آگوست سال ۲۰۱۵، روند افزایش دامیننس اتریوم و کاهش دامیننس بیت کوین در بازار ارزهای دیجیتال شروع شد و قیمت اتریوم به بالاترین سطح خود صعود کرد.

در تاریخ ژوئن سال ۲۰۱۷، دامیننس بیت کوین به کمترین میزان از ابتدای عرضه آن رسید و درصدی برابر با ۳۸.۹ درصد را نشان داد. همچنین در همین بازه زمانی، دامیننس اتریوم به سطح تاریخی ۲۸.۳ درصد رسید که این عدد از آن زمان تا به امروز برای اتریوم تکرار نشده است.

از این رو، سال ۲۰۱۷ می‌تواند به عنوان سالی رویایی برای ارز دیجیتال اتریوم در نظر گرفته شود. اما پس از این تاریخ، دامیننس اتریوم کاهش یافت و به زیر ۲۰ درصد رسید.

با افزایش دامیننس شبکه اتریوم، قیمت اتریوم نیز افزایش می‌یابد. به عبارتی دیگر، دامیننس شبکه اتریوم تاثیر مهمی بر روی تقاضا و عرضه اتریوم دارد که در نهایت منجر به تحولاتی در بازار قیمت ارز اتریوم می‌شود.

کاربرد دامیننس اتریوم در خرید و فروش این رمز ارز

همان‌طور که پیش ‌تر اشاره شد، دامیننس اتریوم شاخصی است که میزان استفاده از اتریوم برای قراردادهای هوشمند و برنامه‌ های مالی غیرمتمرکز را نشان می‌دهد.

این شاخص می‌تواند به معامله‌گران و تریدرها در خرید و فروش اتریوم کمک کند، زیرا با دنبال کردن تغییرات دامیننس اتریوم، می‌توان به رشد و کاهش استفاده از اتریوم و بالا و پایین شدن نرخ تقاضا و عرضه پی برد.

کاربرد دامیننس اتریوم در خرید و فروش ETH.D

به عنوان مثال، اگر دامیننس اتریوم به طور ناگهانی افزایش پیدا کند، این ممکن است نشان دهد که استفاده از اتریوم برای قرارداد های هوشمند و برنامه‌ های مالی غیرمتمرکز افزایش یافته است و در نتیجه، بیشترین تقاضا برای این ارز دیجیتال وجود دارد.

در این صورت، قیمت آنلاین اتریوم نیز می‌تواند رشد کند و معامله‌گران می‌توانند با خرید اتریوم، سود بیشتری به دست بیاورند.

با این حال، باید توجه داشت که دامیننس اتریوم تنها یک شاخص کمکی است و برای تصمیم‌گیری در خرید و فروش اتریوم، نیاز به بررسی عوامل دیگری نیز مانند وضعیت بازار، تغییرات نرخ دلار و بیت کوین و سایر عواملی که بر قیمت اتریوم به تومان و بازار ارزهای دیجیتال تأثیر می‌گذارند، وجود دارد.

در کل، افزایش دامیننس به معنای رشد قیمت اتریوم در حال حاضر یا در آینده است. برعکس، کاهش دامیننس اتریوم نشانگر بدبینی به بازار اتریوم و احتمالاً دیگر آلت کوین‌ها است. این ممکن است به این معنا باشد که باید شاهد رشد قیمت بیت کوین و افزایش دامیننس آن باشیم؛ چرا که معمولا دامیننس بیت کوین و اتریوم ارتباطی عکس دارند.

با این حال، باید توجه داشت که دامیننس تنها یکی از عواملی است که بر روی رفتار بازار اتریوم و سایر آلت کوین ‌ها تأثیر می‌گذارد و بررسی سایر عوامل نیز اهمیت زیادی دارد. با توجه به این عوامل، معامله‌گران می‌توانند بهترین زمان برای خرید و فروش اتریوم و سایر آلت کوین ‌ها را تعیین کنند.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا