بازنگری در روشهای قدیمی باعث تحول در صندوق فولاد میشود
عامریان گفت: تحول در صندوق بازنشستگی فولاد نیازمند بازنگری در روشهای قدیمی و استفاده از فناوریهای نوین است.
حسین عامریان مدیرعامل صندوق بازنشستگو فولاد در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره وضعیت صندوق بازنشستگی فولاد اظهار کرد: تحول در صندوق بازنشستگی فولاد نیازمند بازنگری در روشهای قدیمی و استفاده از فناوریهای نوین است.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی فولاد گفت: در زمان حضورم در شرکت سرمایهگذاری سعدی، توانستیم سود آن شرکت را ۲۵ برابر افزایش بدهیم و تمام داراییهای غیرمولد و بلوکه شده را به مولد تبدیل کنیم.
عامریان با بیان اینکه این شرکت را آماده ورود به بورس کردیم تصریح کرد: در شرکت سرمایهگذاری سعدی به سمت متمرکز کردن سرمایه گذاریها در حوزه تخصصی حرکت کرده و در نهایت شرکت را آماده ورود به بورس کردیم به طوری که در سال گذشته با دراختیار داشتن حدود ۳ درصد از داراییهای مجموعه شرکت شاهد، بیش از ۷۰ درصد سود کل آن در شرکت سرمایه گذاری سعدی، محقق شد و هم اکنون آن شرکت با سه بار افزایش سرمایه، در حال برنامه ریزی برای ورود به بورس است.
وی افزود: افزایش مشارکت نیروی کار، بهرهوری و افزایش تخصص نیروی کار و تبدیل نیروی انسانی به سرمایه انسانی از مهمترین اقدامات برای ایجاد رشد و توسعه اقتصادی کشور است و در این مسیر میتوان با بهرهگیری از فناوریهای نوین، دانش روز برای بهرهوری بیشتر منابع سرمایهگذاری در زیرساختها که به تسهیل فرآیند تولید منجر شود، ایجاد نظم مالی و شفافیت، کنترل فشارهای تورمی، سرمایهگذاری منابع به جای مصرف آنها و تبدیل داراییهای غیر مولد به مولد، به توسعه اقتصادی پایدار رسید.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد تصریح کرد: در دولت مردم، با توجه به رویکرد صحیح اقتصادی و روحیه جهادی مدیران و نگاهی که به اقتصاد ملی و توان متخصصین داخلی وجود دارد، به زودی شاهد ایجاد رشد قابل توجه و توسعه اقتصادی در خور شأن نظام اسلامی خواهیم بود.
عامریان با بیان اینکه موانع مختلفی در اجرای سیاستهای صندوق و دستیابی به اهداف آن وجود دارد گفت: وجود نگاه بخشی به موضوعات صندوق، عدم توجه به منافع آتی بازنشستگان، عدم توجه به نیروی انسانی مجرب و زحمتکش و امنیت شغلی آنها، انتصابات غیرتخصصی و سفارشی، دخالتهای غیرموجه برون سازمانی، عدم استفاده صحیح از فرصتها و منابع، نظارت ضعیف، رکود داراییها و عدم تلاش برای مولد نمودن آنها، فقدان روحیه جهادی و… از مهمترین عوامل عدم دستیابی صندوق به اهداف تعیین شده است که باید یا مانع ایجاد آنها شویم و یا با جدیت و با کمک کارگران، کارکنان و مدیران توانمند صندوق و شرکتهای تابعه، در مقام اصلاح آن بربیاییم.
وی ادامه داد: بازنشستگان فولاد افرادی هستند که با زحمت و تلاش بسیار و در بدترین شرایط کاری و در معرض حوادث شدید، به اقتصاد این کشور خدمت کرده اند و الان بعد از سالها میخواهند در آرامش و آسایش، زندگی کنند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی با اشاره به اینکه باید با خدمت صادقانه و بهره گرفتن از همه توان فعالیت کرد اظهار کرد: با ظرفیت حداکثری صندوق، ارائه خدمات درمانی مناسب، پرداخت به موقع حقوقها، فراهم کردن خدمات رفاهی مناسب، استفاده از دانش روز در راستای تکریم و تسهیل امور جامعه هدف و مستمری بگیران عزیز و کارکنان و کارگران زحمتکش زیر مجموعه صندوق به این عزیزان خدمت کرد.
عامریان با بیان اینکه باید قدر زحمات بازنشستگان و کارگران را دانست افزود: ما هم باید با تلاش و کوشش و امانتداری به وظیفهمان در قبال این بزرگواران عمل کنیم و به معنای واقعی خادم آنها باشیم و قطعا اگر نیت ما خدمت به این قشر زحمتکش باشد، خداوند هم ما را یاری خواهد نمود.
وی ادامه داد: اگر داراییهای ارزشمند این صندوق درست برنامهریزی و مدیریت شود، میتواند نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا کرده و منافع قابل توجهی برای صاحبان صندوق ایجاد کند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه، این مجموعههای اقتصادی به هیچ وجه در جایگاه مورد انتظار قرار ندارند و اکثرا زیان ده هستند یا سود مورد انتظار را ایجاد نمیکنند، بیان کرد: با تدبیر مناسب، تلاش بسیار، اصلاح روش ها، برخورد با شبکههای فساد، استفاده از دانش روز در حوزه فناوری اطلاعات و هوشمندسازی و دیجیتالی کردن همه فرایندهای موجود و اصلاح و مدیریت فرایندهای جاری، نظارت دقیق در یک دوره زمانی منطقی، بهرهوری را افزایش خواهیم داد و ضمن خدمت به کشور و کارگران خدوم، سود مناسبی را عاید صاحبان صندوق خواهیم کرد.