کد خبر: 051103190337
استان هااصفهان

تکمیل شبکه فاضلاب شهرضا به ۱۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

مدیرعامل آبفای استان اصفهان می‌گوید: بدون سرمایه گذاری بخش خصوصی و مشارکت مردمی، تکمیل شبکه فاضلاب شهرضا سال‌ها به طول می‌انجامد.

ناصر اکبری در نشست مشترک با نماینده مردم شهرستان های شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون ۶۵ درصد از شبکه فاضلاب این شهر اجرا شده است و تکمیل آن به ۱۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با اشاره به تنگناهای مالی دولت در تامین اعتبار مورد نیاز طرح‌های عمرانی افزود: بدون سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت مردمی، تکمیل شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرضا و بهره‌مندی ۱۰۰ درصدی مشترکین از خدمات جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب در حدود ۱۰ سال دیگر به طول می‌انجامد.

اکبری در عین حال افزود: شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در سال جاری با اعتباری معادل ۸۰ میلیارد تومان اقدام به انعقاد قراردادهای متعدد برای اجرای ۴۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در این شهر کرده است که تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در این نشست که فرماندار شهرضا نیز حضور داشت افزود: در صدد هستیم برای اجرای شبکه فاضلاب شهرضا از تسهیلات ماده ۵۶ هم بهره مند شویم که باید در این زمینه نهادها و دیگر دستگاه‌ها با آبفای استان اصفهان همکاری لازم را داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر استفاده از پساب در بخش صنعت تاکید کرد و گفت: بر اساس تکالیف تعیین شده در قانون برنامه هفتم توسعه کشور، صنایع کشور ملزم به استفاده از آب‌‌‌های نامتعارف مثل پساب و آب دریا در فرایند تولید خود هستند و بنابراین صنایع موجود در این منطقه نیز باید از پساب تصفیه خانه فاضلاب شهرضا استفاده کنند.

اکبری به فعالیت‌های صورت گرفته در خصوص ارتقاء فرایند تصفیه در تصفیه خانه فاضلاب شهرضا نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون تعداد دستگاه‌های هوادهی این تصفیه خانه از ۹ به ۱۵ دستگاه افزایش یافته و تجهیز لاگون هوادهی این تصفیه خانه به سه دستگاه هواده جدید نیز در دستور کار قرار دارد.

در ادامه این نشست نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی خواهان رفع موانع بهره‌مندی اهالی محله کم برخوردار خاوران از خدمات شبکه جمع‌آوری فاضلاب شد و افزود: تحقق این خواسته، نیازمند همکاری سایر سازمان‌ها نظیر شهرداری و آب منطقه‌ای جهت آزادسازی مسیر خط انتقال فاضلاب است.

حبیب قاسمی گفت: صنایع فعال در شهرک صنعتی رازی نیز باید طبق قرارداد از پساب خروجی تصفیه خانه استفاده کنند و مجوز هیچ‌گونه برداشت آب از منابع منطقه برای چرخه تولید در اختیار صنایع قرار نگیرد.

فریبرز امیری فرماندار شهرضا هم بهره‌مندی مردم از خدمات شبکه جمع‌آوری فاضلاب را خواسته به حق آنها دانست و گفت: جمع‌آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب نقش به‌سزایی در کاهش آلاینده های زیست محیطی دارد و اجرای شبکه فاضلاب در بقیه نقاط شهر باید با سرعت بیشتری دنبال شود.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا