کد خبر: 050204201849
آذربایجان شرقی و غربیاستان هاروزنامه

سرمایه گذاری برای ایمنی با برگزاری ۱۲ مانور در منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران

روح اله عبدالعلی زاده–تبریز؛ مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران از اجرای ۱۲ مانور ایمنی، طی ۱۲ ماهه سال گذشته در این منطقه عملیاتی خبر داد.

 مهدی زارع، با اعلام این خبر گفت: این مانور ها که در راستای تحقق اهداف سازمانی و به صورت دوره ای و شبیه سازی شده برگزار شد نقش بسزایی در ارتقاء سطح آمادگی نیروها و اطمینان از عملکرد صحیح تجهیزات ایمنی داشته است. وی برگزار این مقدار مانور تخصصی را نمونه بارز سرمایه گذاری برای ایمنی دانست و افزود: ضرورت دارد دیدگاهمان به برگزاری مانورها در سازمان، بصورت یک سرمایه گذاری بلند مدت باشد نه یک هزینه و این اقدام گامی اساسی در راستای ارتقاء سطح آمادگی و پیشگیری از حوادث احتمالی بشمار می رود.

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران اظهار داشت: سرمایه گذاری در آموزش تخصصی نیروها، به روزرسانی تجهیزات ایمنی و برگزاری مستمر مانورهای آمادگی از اولویت های اصلی این منطقه عملیاتی است تا بتوانیم با این روش با اطمینان خاطر به وظیفه خطیر انتقال پاک، ایمن، پایدار و بهره ور گاز طبیعی عمل نماییم. زارع در پایان از تلاش و همکاریهای تمامی کارکنان در برگزاری مانورها قدردانی نمود و ادامه داد: با برگزاری و شناسایی نقاط قوت و ضعف در هر مانور، به دنبال بهبود مستمر رویه ها و افزایش ضریب ایمنی در تمام مراحل انتقال گاز هستیم.

استمرار انتقال گاز با انجام ۱۰ عملیات انشعاب گرم در سال گذشته

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران انجام  ۱۰ مورد عملیات انشعاب گرم را گامی استوار در تداوم جریان گاز در این منطقه عملیاتی دانست.

 مهدی زارع، با اعلام این خبر گفت: انجام ۱۰ مورد عملیات انشعاب گرم را نشان از توانمندی و تخصص کارکنان این منطقه عملیاتی بوده و این دستاورد با رعایت کامل اصول ایمنی و استانداردهای فنی محقق شده است. وی اجرای عملیات انشعاب گرم (هات تپ) را زمینه پایداری و امنیت شبکه حیاتی انتقال گاز دانست و افزود: ۶ مورد از این عملیات به منظور اخذ انشعاب از لاین های مختلف و ۴ مورد نیز مربوط به اجرای ارتباط متقابل مابین خطوط در طول ۱۲ ماهه سال گذشته صورت گرفته است.

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران عملیات هات تپ را شریان حیاتی توسعه و نگهداری شبکه گاز بدون توقف جریان اعلام نمود و اظهار داشت: عملیات انشعاب گرم به دلیل مزایایی همچون کاهش زمان و هزینه اجرا، افزایش ایمنی، جلوگیری از هدر رفت گاز و حفظ تداوم سرویس دهی از اهمیت ویژه ای در صنعت انتقال گاز برخوردار است.

زارع تاکید کرد: ضرورت دارد با در نظر گرفتن حساسیت موضوع و شرایط خاص آب و هوایی منطقه بتوانیم همواره آمادگی لازم برای انجام هر گونه عملیات انشعاب گرم را در جهت پایداری انتقال گاز داشته باشیم.

پیمایش قریب به ۴ میلیون کیلومتری ناوگان حمل و نقل

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران از پیمایش قریب به ۴ میلیون کیلومتری ناوگان حمل و نقل این منطقه طی سال گذشته خبر داد.

مهدی زارع، با اعلام این خبر، گفت: در راستای تداوم پایداری جریان انتقال گاز، ۳۰۲ دستگاه شامل ۵۶ دستگاه ماشین آلات سبک، ۶۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین و ۱۸۶ دستگاه ماشین آلات ساختمانی و راهسازی جهت انجام امور حمل و نقل در شرایط بحرانی و عملیاتی و انجام مسئولیت های اجتماعی در سطح این منطقه عملیاتی در حال خدمات رسانی است.

وی افزود: جابه‌جایی دستگاه‌های مهم در بازه زمانی عملیات تعمیرات اساسی، ارسال به‌ موقع تجهیزات، انجام امور حمل و نقل در شرایط بحرانی و عملیاتی، بازرسی دوره ای ماشین آلات شرکتی، استیجاری و ایاب ذهاب جهت آماده بکار بودن آنها، از وظایف مهم واحد حمل و نقل می باشد.

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران انجام تعمیرات ماشین آلات توسط حمل و نقل ستاد و پیگیری روند تعمیرات ماشین آلات مراکز بهره برداری، انجام تمامی امور مربوط به خودروهای استیجاری و سرویس های ایاب و ذهاب اعم از سرویس دهی و کنترل کارکرد را از دیگر فعالیت های واحد حمل و نقل این منطقه عملیاتی برشمرد.

وی ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته تاکید کرد: این دستاورد مهم نه تنها نشان دهنده تعهد سازمان به ایمنی و کارایی است بلکه گامی موثر در جهت تحقق اهداف توسعه پایدار و کاهش اثرات زیست محیطی ناشی از حمل و نقل به شمار می رود.

انجام پیگرانی تمیزکننده خطوط لوله انتقال گاز طبق برنامه پیش بینی شده

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران، از پیگرانی خطوط لوله انتقال گاز این منطقه عملیاتی طبق برنامه پیش بینی شده طی سال گذشته خبر داد.

 مهدی زارع، با اعلام این خبر گفت: همکاران ما توانستند عملیات پیگرانی تمیز کننده خط لوله انتقال گاز ۸ اینچ اشنویه، خط لوله انتقال گاز ۱۶ اینچ ابراهیم آباد- نقده، خط لوله انتقال گاز ۲۰ اینچ پری و خط لوله انتقال گاز ۲۰ اینچ تقویتی خوی،  را با موفقیت طی سال ۱۴۰۳ انجام دهند.

وی افزود: پیگرانی بعنوان یک روش کارآمد و پیشرفته، نقش کلیدی در تضمین انتقال پاک، ایمن، پایدار و بهره ور گاز طبیعی به مبادی مصرف ایفا می کند و متخصصان منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران نسبت به شناسایی زودهنگام مشکلات احتمالی، با انجام پیگرانی از بروز حوادث و اختلال در جریان گاز جلوگیری می کنند.

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران اظهار داشت: اجرای پروژه های پیگرانی در راستای جلب رضایت ذینفعان و تامین گاز مطلوب به مبادی مصرف صورت می گیرد، که امیدواریم با عمل به تعهدات کاری و طبق برنامه زمانبندی تعمیراتی، بتوانیم همچنان در ارائه خدمات قابل قبول پیشگام باشیم.

وی در پایان، بر عزم پرسنل این منطقه عملیاتی برای ارائه خدمات مطلوب، ایمن و پایدار انتقال گاز اشاره کرد و تصریح نمود: موفقیت در انجام رسالت سازمانی و ارائه خدمات مطلوب به‌ویژه در زمینه انتقال پایدارگاز، ناشی از همفکری و مشارکت تمامی کارکنان بوده و لازم است با بهره‌مندی مناسب از توان علمی و بالقوه انسانی در جهت تعالی سازمان، گام‌های استوار برداریم.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا