کد خبر: 220803179839
اخبار شرکت هاانرژیصنعت و معدن

ضرر ۶ هزار میلیاردی پردیس از ناترازی گاز / ورادات گاز راهکاری برای جبران ناترازی

مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس بهترین راهکار برای ناترازی‌ گاز را صدور مجوز برای واردات از خارج از کشور دانست و گفت: واردات گاز می‌تواند ۷۰ یا ۸۰ روزی که در سنوات گذشته افت تولید داشتیم را جبران کند، چون عملاً قیمت گاز در کشور با قیمت جهانی در سایر کشورها مثل ترکمنستان برابری می‌کند.

پتروشیمی پردیس به عنوان سودآورترین شرکت پتروشیمی کشور، بین ۴ تا ۶ هزار میلیارد تومان از سود خود را به دلیل قطعی گاز در سنوات گذشته از دست داده است، به نظر می‌رسد با توجه به ادامه ناترازی‌ها، عدم النفع چند هزار میلیارد تومانی بازهم گریبانگیر صنایع پتروشیمی‌ شود.

تجلی توانمندی گروه پتروپارس با بهره‌برداری از هفتمین چاه فاز ۱۱

در راستای کاهش ناترازی گاز کشور، تولید و بهره‌برداری از هفتمین چاه فاز یازده در آستانه فصل سرما و ردیف دوم تاسیسات فرآورش 11B آغاز شد.

 

به گزارش عصر اقتصاد به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل گروه پتروپارس، دکتر حمیدرضا ثقفی با اعلام خبر فوق گفت: کمک به رفع ناترازی گاز کشور در صدر اولویت‌های گروه پتروپارس قرار دارد و با بهره برداری از چاه هفتم موقعیت SPD11B فاز ۱۱ پارس جنوبی شتاب بیشتری در کمک به رفع ناترازی گاز، صورت خواهد گرفت.

ثقفی مدیرعامل گروه پتروپارس این اقدام را گامی مهم در افزایش تولید گاز کشور دانست و تاکید کرد: با تلاش شبانه‌روزی متخصصان گروه پتروپارس، بهره‌گیری از دانش فنی پیشرفته و به­کارگیری جدیدترین تکنولوژی‌های حفاری و بهینه‌سازی عملیات استخراج گاز، در کوتاه‌ترین زمان، این چاه به بهره‌برداری رسید که نشان دهنده توانمندی‌های گروه پتروپارس در تحقق اهداف توسعه‌ای و ملی است.

مدیرعامل گروه پتروپارس ضمن تشکر از همکاران گروه پتروپارس و همراهی بی‌نظیر مدیران و همکاران شرکت نفت و گاز پارس افزود: در آستانه فصل سرما و افزایش نیاز کشور به گاز طبیعی، راه‌اندازی چاه شماره ۱۲ در موقعیت SPD11B میدان گازی پارس جنوبی با عمق ۳۵۵۷ متر و ورود هفتمین چاه به مدار تولید همراه با افزایش ظرفیت تولید، گام مهمی در جهت کاهش ناترازی گاز کشور است.

علی ندیران مدیر طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی شرکت پتروپارس با اشاره به الویت پتروپارس در جهت کمک به رفع ناترازی و انجام به موقع تعهدات این شرکت گفت: با به بهره‌برداری رسیدن این چاه و ورود به مدار تولید، روزانه ظرفیت پلتفرم B فاز ۱۱ از ۱۵میلیون مترمکعب به ۱۸میلیون مترمکعب رسید.

ندیران در ادامه خاطرنشان کرد: گروه پتروپارس با اتخاذ تدابیر فنی و مدیریتی، نه تنها به کاهش هزینه‌های این طرح کمک کرده، بلکه توانسته چشم‌انداز افزایش ظرفیت تولید روزانه را تا ۲/۵ میلیون متر مکعب را فراهم کند.

وی در پایان افزود: با توجه به زمانبندی پیشروی پروژه و بر اساس برنامه تعیین‌شده، کاهش هزینه‌ها به شکل موثری محقق شده و پس از تکمیل عملیات تحریک‌سازی چاه، تولید روزانه این چاه به ۳ میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا