کد خبر: 040304206907
اخبار شرکت هاانرژیصنعت و معدن

طرح فشارافزایی پارس جنوبی؛ ضامن امنیت انرژی کشور

مجری طرح فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با تأکید بر لزوم تعیین سنگ‌نشانه‌های اجرایی از سوی پیمانکاران عمومی، اجرای این طرح را برای تداوم تولید و صیانت از منافع اقتصادی و امنیت راهبردی کشور در سال‌های آینده حیاتی دانست.

به گزارش شرکت نفت و گاز پارس، محمدمهدی توسلی‌پور در نشست‌های هماهنگی و تبیین فعالیت‌های آغازین طرح فشارافزایی میدان پارس جنوبی که با حضور نمایندگان شرکت‌های اویک، پتروپارس، مپنا و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) به‌عنوان پیمانکاران عمومی این طرح برگزار شد، اظهار کرد: این شرکت‌ها از آغاز شکل‌گیری طرح تاکنون، در همه مراحل هم‌اندیشی و تنظیم قراردادها حضور داشته‌اند و اکنون به زبانی مشترک برای اجرای پروژه دست یافته‌اند.

وی با اشاره به تأکید وزیر نفت بر تسریع فعالیت‌های مقدماتی طرح فشارافزایی گفت: بازدید از یاردهای ساخت سازه‌ها و سکوهای دریایی، همچنین ارزیابی ظرفیت شرکت‌های فعال در حوزه مهندسی، ساخت کالا و تجهیزات صنعت نفت از جمله اقدام‌های انجام‌شده در این مرحله بوده و انتظار می‌رود شرکت‌های پیمانکار فعالیت‌های پیش‌نیاز را نیز آغاز کنند.

مجری طرح فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی ارائه برنامه زمان‌بندی کوتاه‌مدت از سوی پیمانکاران عمومی را ضروری دانست و تصریح کرد: شرح کار پیمانکاران فرعی در بخش‌های مختلف طی ماه‌های اخیر آماده شده و باید به مرحله تدوین اسناد مناقصه برسد.

توسلی‌پور همچنین با بیان اینکه تأمین اقلام مرتبط با سازه‌های دریایی طرح مستلزم تدوین برنامه زمان‌بندی میان‌مدت است، افزود: این مرحله از طرح به دلیل ابعاد فنی و حساسیت‌های موجود، نیازمند برنامه‌ای دقیق و منسجم است.

وی با تأکید بر اینکه ابهامات و کاستی‌های قراردادهای پیشین در قراردادهای جدید تا حد زیادی رفع شده، اظهار کرد: در شرح کار پروژه‌ها تفکیک مشخصی برای بسته‌های کاری شامل خطوط لوله، سکوهای دریایی، جکت‌ها و سایر بخش‌ها در نظر گرفته شده است.

مجری طرح فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با اشاره به سیاست‌های کلان نظام و تأکید وزیر نفت بر استفاده از توانمندی‌های داخلی، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های تولیدی همه شرکت‌های ایرانی در ساخت و تأمین تجهیزات راهبردی طرح تأکید کرد و گفت: شرکت‌های پیمانکار هر یک از مزیت‌های خاصی برخور دارند و پیوند دانش و تجربه آن‌ها سبب ایجاد هم‌افزایی و ارزش افزوده بیشتر در اجرای پروژه می‌شود.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا