قاسمی شهری در ایران پلاست خبر داد: هدف پتروشیمی شهید تندگویان؛ رسیدن به ۱۰۰ درصد ظرفیت تولید
مدیرعامل شرکت پتروشیمی تندگویان با اشاره به تلاشهای این مجموعه در میانه تحریمهای سال ۹۸ تا امروز، گفت: در سال ۹۸ ظرفیت تولید ۶۱ درصد بود؛ اما امروز این میزان به ۸۳ درصد رسیده و در تلاشیم این رقم را به ۱۰۰ درصد و حتی بالاتر هم برسانیم.
به گزارش روابطعمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس، سید رضا قاسمی شهری در حاشیه روز اول هفدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست و در استودیو «به قله نزدیکیم» با اشاره به حضور پر شور شرکتهای داخلی و خارجی در نمایشگاه هفدهم، اظهار داشت: خوشبختانه نمایشگاه ایران پلاست هر سال پرشورتر میشود و حضور شرکتهای خارجی به معنی تأیید این صنعت و تمایل به همکاری بیشتر است.
وی با اشاره به جایگاه و اهمیت ایران پلاست برای شرکتهای داخلی، افزود: برای ما که چند دهه است که در این صنعت فعالیت دیگر این میزان از توانمندی و بروز قابلیت شرکتهای داخلی عادی شده است. شرکتهای داخلی امروز میتوانند پیچیدهترین قطعات و تجهیزات و کاتالیستها و پلیمرها را بسازند؛ اما نکته حائز اهمیت این است که این شرکتها که عموماً دانشبنیان هستند در مسیر صادرات قرار گرفتهاند و محصولات آنها امروز در بازارهای خارجی جایگاه خوبی دارند.
مدیرعامل پتروشیمی تندگویان افزود: این میزان از حضور و اثرگذاری شرکتهای داخلی و بهخصوص دانشبنیانها، گویای آن است که بهجای خامفروشی نفت و محصولات پتروشیمی، در حال حرکت به سمت فروش محصولات دانشبنیان و قطعات و تکنولوژی هستیم.
قاسمی شهری با اشاره به انحصاری بودن محصول تولیدی پتروشیمی تندگویان در منطقه خاورمیانه، افزود: از ابتدای سال ۹۸ تولید تندگویان حدود ۶۱ درصد بود و همزمان شرایط تحریمی بیشتر شد و شرکتهای خارجی هم ما را رها کردند اما توانستیم با اتکا به نیروهای جوان خودمان به جایی برسیم که امروز علیرغم مشکلات بسیار و تحریمهای همهجانبه، ظرفیت تولید را به بالای ۸۳ درصد رساندهایم و این روند ادامه دارد و میخواهیم به ظرفیت ۱۰۰ درصد و با بهینهسازی حتی به بالای ۱۰۰ درصد هم برسیم و به قول حضرت آقا “به قله نزدیکیم”.
وی با بیان اینکه امروز پیچیدهترین کاتالیست ما یعنی کاتالیست “پالادیوم”در داخل کشور تولید میشود، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ که به نام “رفع موانع تولید” نامگذاری شد، جلسات هفتگی ما هم شروع شد و تا امروز ۱۸۰ صورتجلسه تشکیل شده است و در این جلسات مشکلات و موانع تولید شناسایی میشوند.