کد خبر: 07120071523
اخبار شرکت هابازارها و خدمات مالیبانک و بیمهروزنامه

کاهش ۲.۵ هزار میلیاردی زیان خالص تلفیقی بانک مسکن

به گفته عضو هیات مدیره بانک مسکن، با روندی که این بانک در پیش گرفته به احتمال فراوان از وضع زیان‌ده خارج شده و در سال جدید وارد مرحله سوددهی ‌می‌شود.

به گزارش هیبنا، سیدمحسن فاضلیان، در تشریح عملکرد سالانه بانک مسکن، از روند رو به رشد و بهبود وضع مالی و عملکرد بانک طی ۲سال گذشته خبر داد.

این عضو هیات مدیره بانک مسکن با بیان اینکه عملکرد بانک در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۹۸در سطح مطلوب بوده، اظهارکرد: کاهش زیان خالص از ۱۰.۵هزارمیلیارد ریال سال ۱۳۹۸ به ۸هزار میلیارد ریال زیان خالص در پایان سال ۱۳۹۹ از جمله نقاط مثبتی است که روند صعودی عملکرد بانک مسکن را نشان می‌دهد.

او عوامل مختلفی را در کاهش زیان بانک تاثیرگذار دانست و گفت: کل درآمد بانک مسکن در سال ۹۸ حدود ۱۲۵هزار میلیارد ریال بوده که این رقم با افزایش ۲۸هزارمیلیارد ریالی در طی سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۱۵۳هزار میلیارد ریال در پایان سال ۱۳۹۹رسیده است و این نشان می‌دهد در دوره مدیریت آقای شایان بر بانک مسکن، زیان انباشته بانک با سرعت بالایی کاهش یافته است.

این در حالی است که عمده افزایش درآمد بانک به مبلغ ۲۵هزار میلیارد ریال، مربوط به افزایش درآمد مشاع در بخش مسکن است و مابقی آن به مبلغ ۳هزار میلیارد ریال، مربوط به درآمد غیرمشاع است.

او همچنین تصریح کرد: مطابق صورت‌های مالی حسابرسی شده، عملکرد عملیاتی بانک ناشی از مقایسه عمده درآمد عملیاتی یا همان درآمد تسهیلات، با عمده هزینه‌های عملیاتی یا همان هزینه سود پرداختی به سپرده مشتریان، مبلغ ۱۸هزارمیلیارد ریال افزایش سود عملیاتی بانک در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ را نشان می‌دهد به گونه‌ای که سود عملیاتی بانک در سال ۱۳۹۸ مبلغ ۴۴هزار میلیارد ریال بوده و این سود در سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۶۲هزار میلیارد ریال افزایش یافته است و هزینه‌های غیر عملیاتی غیرمتعارف همچون هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول که عمدتا مربوط به تسهیلات ارزی پرداخت شده سنوات قبل از سال ۱۳۹۸ است سود عملیاتی را در تهاتر با هزینه‌های غیرعملیاتی در بخش سود خالص، با چالش مواجه می‌کند.

فاضلیان در بخش پایانی اظهارات خود گفت: پیش‌بینی می‌شود با روندی که بانک در پیش گرفته، به احتمال فراوان بانک مسکن از وضع زیان‌ده خارج شده و در سال جدید وارد مرحله سوددهی شود.

نمایش بیشتر
عصر اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا