کد خبر: 050402131010
انرژیروزنامه

«عصراقتصاد» بررسی می کند؛ چه خبر از برق خوزستان؟

گروه انرژی- سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق اهواز از ارسال بیش از ۳۸۰هزار پیامک مدیریت مصرف به مشترکان برق در اهواز خبر داد.

علیرضا شکرخدایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای اطلاع رسانی و استفاده از ظرفیت مشترکان برق جهت صرفه‌جویی و با رصد لحظه‌ای به منظور تحقق اهداف طرح‌های مدیریت مصرف برق بویژه از نیمه دوم خردادماه بیش از ۳۸۰ هزار پیامک به مشترکان در اهواز ارسال شده است.

وی افزود: از زمان آغاز طرح پاداش صرفه‌جویی با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود اعم تبلیغات میدانی، بیلبوردها، برگزاری جلسات با شهروندان، استفاده از ظرفیت ادارات و تریبون‌های نماز جمعه و مساجد تلاش شده است اطلاع رسانی کاملی به شهروندان و مشترکان انجام  شود.

سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق اهواز با اشاره به طرح پرداخت پاداش به مشترکان خانگی گفت: طرح پرداخت پاداش تا پایان شهریورماه ادامه دارد و مطابق مصوبه وزیر نیرو مشترکان خانگی به ازای هر کیلووات ساعت صرفه‌جویی نسبت به سال گذشته ۲۰برابر تعرفه منطقه خود پاداش دریافت می‌کنند و این طرح شامل تمام مشترکان بخش خانگی است.

شکرخدایی ادامه داد: تعداد پیام‌های ارسالی در بخش خانگی ۳۶۰ هزار، در بخش اداری و صنعتی بیش از ۱۹ هزار و در بخش کشاورزی بیش از ۲ هزار پیامک به مشترکان در راستای مدیریت مصرف و صرفه‌جویی ارسال شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پایداری شبکه با همکاری مردم و تلاش همکاران صنعت برق استمرار خواهد داشت.

در عین حال،مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از رشد حدود ۱۰۰۰ مگاواتی مصرف در شبکه برق خوزستان خبر داد و بر لزوم مدیریت مصرف برق تاکید کرد.

محمود دشت‌بزرگ در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: اوج مصرف شبکه برق خوزستان در روز شنبه (۳ تیرماه) به ۸ هزار و ۴۸۴ مگاوات رسید که در مقایسه با مصرف ۷ هزار و ۴۹۳ مگاوات مشابه سال قبل، رشد ۱۳.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۰۰۰ مگاوات افزایش مصرف باعث وارد شدن فشار مضاعف به تجهیزات می‌شود، افزود: شبکه برق خوزستان با شروع گرما پربار است و افزایش ۱۳ درصدی باعث آسیب به تجهیزات و در نهایت بروز حادثه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان تصریح کرد: این افزایش و کاهش رشد مصرف برق نشان می‌دهد که کلید مدیریت شبکه برق به رفتار مشترکان بستگی دارد و این مشترکان هستند که با کاهش و مدیریت مصرف یا با افزایش مصرف، تعیین کننده پایداری شبکه برق خواهند بود.

دشت بزرگ با دعوت از مشترکان به ویژه بخش خانگی برای کاهش مصرف بار سرمایشی، تصریح کرد: با همکاری مشترکان در رعایت الگو و کاهش مصرف می‌توان همانند سال‌های قبل با موفقیت از پیک مصرف تابستان عبور کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان عنوان کرد: با مدیریت مصرف به ویژه در ساعت‌های پیک بار (۱۱ تا ۱۷ و ۱۸ تا ۲۲) علاوه بر حفظ پایداری شبکه برق که آرامش و آسایش خانواده‌ها را به همراه دارد از پاداش‌های قابل توجه وزارت نیرو برای کاهش مصرف نسبت به سال قبل، هم می‌توان بهره‌مند شد.

دشت بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به شروع پیک مصرف، از مشترکان درخواست داریم که برای حفظ پایداری شبکه، با رعایت الگوی مصرف برق، خاموش کردن کولرهای اضافی، استفاده از روشنایی طبیعی در روز و عدم استفاده از لوازم پرمصرف در ساعت پیک بار (۱۱ تا ۱۷ و ۱۸ تا ۲۲) صنعت برق را در خدمت رسانی مستمر همراهی کنند.

همچنین، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از بهره‌مندی ۲۵ درصد مشترکان برق استان از پاداش صرفه‌جویی خبر داد.

علی خدری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اجرای طرح پاداش مدیریت مصرف و برنامه‌های فرهنگ‌سازی صورت گرفته در خوزستان، اظهار کرد: از ابتدای خردادماه تاکنون ۲۵ درصد مشترکان برق از سراسر استان مشمول دریافت پاداش مدیریت مصرف شده‌اند.

وی افزود: تاکنون شهرهای دزفول، اندیمشک و  خرمشهر به ترتیب بالاترین پاداش را دریافت کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: بیشترین رقم پاداش نیز به یک مشترک آبادانی تعلق گرفته که با ۵۱۹ هزار تومان پاداش، مشمول قبض برق رایگان نیز شده است.

خدری ادامه داد: با همکاری مناسب مردم از زمان شروع گرما در بخش خانگی به‌ خصوص در ساعت اوج مصرف، به پایداری شبکه کمک شده است و از طرف دیگر این همکاری موجب شده تا مشترکان مشمول پاداش مدیریت مصرف شوند.

وی با اشاره به اینکه قبوض به تدریج در حال صدور است و پیش بینی می‌شود استقبال مردم از طرح پاداش گسترده باشد، ادامه داد: تمام مشترکان خانگی برق که مصرف خود را نسبت به سال قبل کاهش دهند، چه مصرف برق ماهیانه آن‌ها کمتر از الگو باشد چه بیشتر، می‌توانند از پاداش کاهش مصرف بهره‌مند شوند.

نمایش بیشتر
عصر اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا