کد خبر: 06120071274
اخبار شرکت هابانک و بیمه

رویکرد بانک ملی ایران در حوزه نوآوری تغییر خواهد کرد

سرپرست معاونت فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه رویکرد این بانک در حوزه نوآوری تغییر خواهد کرد، گفت که بانکی به وسعت ملی، باید از تمام ظرفیت‌های نوآوری و اکوسیستم نوآورانه کشور استفاده کند و این مهم در رویکرد جدید بانک نهادینه است.

به گزارش روابط‌عمومی بانک ملی، علیرضا ماهیار در سومین دوره جشنواره بزرگ نهال فین‌تک که از سوی مرکز نوآوری بانک ملی (فینوداد) برگزار شد، با تاکید بر اینکه امروز نگاه بانک ملی در حوزه تحول دیجیتال صرفا بانکداری نیست، افزود: ما به دنبال نئوبانک ملی ایران و متابانکی هوشمند هستیم و فقط ارائه خدمات بانکی هدف نیست.

بنابراین کمک کننده‌های نظام پرداخت و اپلیکیشن‌هایی مانند مدیریت سرمایه‌گذاری، دستیارمالی شخصی و… در زنجیره ارزش مالی این بانک جای خواهند داشت.

او اظهار کرد: برای رسیدن به تحول دیجیتالی که در بانک ملی به دنبال آن هستیم، قطعا مجموعه‌های منتخب این جشنواره و فعالان عرصه فین‌تک می‌توانند کمک‌کننده باشند.

ماهیار تاکید کرد: در بانک ملی باید شبکه شعب را به عنوان شبکه ویژه‌ای برای مشتریان بزرگ و دیجیتال بانک به عنوان درگاه ویژه‌ای برای مشتریان حقیقی و خرد داشته باشیم.

سرپرست معاونت فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم گام‌های موثری در بانک ملی در راستای اعتلای صنعت بانکی کشور برداریم.

همچنین علیرضا هوشمند هم‌ بنیان‌گذار جشنواره نهال فین‌تک نیز در این مراسم ضمن قدردانی از بانک ملی و مرکز فینوداد در حمایت از برگزاری جشنواره نهال فین تک گفت: دغدغه آموزش در حوزه فین‌تک، ایده شکل‌گیری این جشنواره بود و از سال ۱۳۹۸ با هدف معرفی افراد موفق در حوزه فناوری آغاز شد.

او اظهار کرد: حمایت بانک‌ها و موسسات مالی از چنین رویدادهایی می‌تواند به توسعه و بارور شدن ‌صنعت فین تک در کشور کمک کند.

مهدی مومنی بنیانگذار ازکی وام نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز حق دسترسی مناسب به خدمات مالی به عنوان یک حق بشری مطرح است و این امر موجب شکل‌گیری مفهومی به نام فراگیری مالی شده است، گفت: حساب بانکی، وام و اعتبار، بیمه و سرمایه‌گذاری از پایه‌های فراگیری مالی محسوب می‌شوند و لندتک‌ها( فناوری‌های قرض‌دهی) با کاهش هزینه‌های عملیاتی، کاهش ریسک نکول با شناسایی محل مصرف، افزایش حجم تراکنش‌ها و… می‌تواند کمک‌رسان شبکه بانکی باشند.

وحید شامخی، عضو هیات مدیره گزارش‌های مالی ایلیا هم با تاکید بر اینکه به اشتراک‌گذاری چالش‌ها موجب ایجاد راهکارهای متمایز می‌شود، گفت: بی‌ثباتی اقتصادی، کمبود نقدینگی برای رشد، کمبود نیروی متخصص و… از جمله چالش‌های مدیران عامل بنگاه‌های تولیدی در سال جاری بوده است.

در پایان نگار تیمورزاده به عنوان بانوی تاثیرگذار و مهدی شریعتمدار به عنوان مرد تاثیرگذار ۱۴۰۰ حوزه فین‌تک انتخاب شدند.

 همچنین در بخش جوایز، دونگی در بخش اپلیکیشن، محصول یا راهکار منتخب سال ۱۴۰۰ در گروه‌ کسب‌ و کارهای نو پا، بلوبانک در بخش اپلیکیشن، محصول یا راهکار منتخب سال ۱۴۰۰ در کسب و کارهای بزرگ و انتشارات راه پرداخت در بخش تولیدکنندکان محتوا در حوزه مالی و فین‌تک اول شدند.

نمایش بیشتر
عصر اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا