کد خبر: 22110069017
اخبار شرکت ها

محرومیت ‌زدایی و اشتغال‌زایی اهداف فولاد مبارکه در مسیر توسعه هرمزگان است

همزمان با چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آیین عملیات اجرایی پروژه‌های توسعه شرکت فولاد هرمزگان با حضور مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، مدیر روابط عمومی این شرکت، مدیرعامل فولاد هرمزگان، استاندار هرمزگان، نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی برگزار شد.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در آئین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های توسعه شرکت فولاد هرمزگان اظهار کرد: در چند دهه اخیر به میمنت پیروزی انقلاب اسلامی، کشور مسیر توسعه صنعتی را شتاب بخشیده است و صنعت فولاد از ثمرات مهم پیروزی انقلاب است.

تبدیل نیروی انسانی به سرمایه انسانی

وی با اشاره به اینکه جایگاه فولاد کشور با پیروزی انقلاب اسلامی به جایگاه دهم جهانی رسید، گفت: پیش از انقلاب، صنعت فولاد کشور رتبه ۳۵ با تولید یک میلیون تن داشت که پس از پیروزی انقلاب به ۳۰ میلیون تن رسید و رتبه دهم جهانی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه ظرفیت تولید ۴۵ میلیون تن فولاد مشروط به فراهم‌سازی زیرساخت‌ها در کشور فراهم است، بیان کرد: صنعت فولاد، صنعتی مادر و زیربنایی است و هرجا این صنعت شکل بگیرد نیروی انسانی به سرمایه انسانی بدل می‌شود.

افتخار بومی سازی نود درصد

وی با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب، شرکت‌های بزرگ فولادی از وابستگی به خارج رها شدند، بیان کرد: امروزه مفتخر هستیم ۹۰ درصد تجهیزات و قطعات صنایع فولادی با بومی‌سازی و تکیه بر تخصص متخصصان داخلی تولید می‌شود.

طیب‌نیا با اشاره به تاریخچه شرکت فولاد هرمزگان، گفت: بیش از یک دهه از فعالیت شرکت فولاد هرمزگان می گذرد و این شرکت امروزه از ظرفیت اسمی تولید ۱.۵ میلیون تن عبور کرده است.

وی با تاکید بر توسعه، محرومیت‌زدایی و فراهم کردن بستر اشتغال در کشور، تصریح کرد: مفتخریم که اعلام کنیم در صنعت فولاد به خودکفایی رسیدیم و به غیر از برخی از محصولات خاص فولادی به توسعه دست یافتیم.

فولاد به وسعت ایران

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با تاکید بر ظرفیت موجود در شرکت فولاد هرمزگان، گفت: در شرکت فولاد مبارکه در راستای تحقق فولاد به وسعت ایران تلاش می‌کنیم و پس از سه دهه، تولید فولاد از سنگان تا هرمزگان و سایر استان های دیگر را فراهم کردیم.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری نیازمند پیش‌شرط‌هایی است، گفت: دید وسیع مسئولان در استان هرمزگان ما را به سرمایه‌گذاری ترغیب می‌کند. با رفع موانع، شرکت فولاد مبارکه بستر سرمایه‌گذاری را با هدف گام دوم انقلاب دنبال می‌کند.

هرمزگان بهترین ظرفیت سرمایه گذاری را دارد

طیب‌نیا در چندین محور شرایط توسعه و سرمایه‌گذاری توسط شرکت فولادمبارکه را اعلام کرد و افزود: استان هرمزگان بهترین ظرفیت برای سرمایه‌گذاری دارد و محور نخست سرمایه‌گذاری در این استان در پایین‌دست و مواد اولیه است و در فاز دوم سرمایه‌گذاری در بخش آهن اسفنجی در اولویت قرار دارد.

وی با بیان اینکه حوزه‌های زیرساختی کشور نیازمند سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی در مراحل کارشناسی است و با سرمایه‌گذاری شرکت فولادمبارکه توسعه نیروگاه را در نظر داریم.

اهمیت تولید کیفی با ارزش افزوده بالا

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه به تولید محصولات کیفی با ارزش افزوده بالا هم اشاره‌ای کرد و گفت: باید با تولید محصولات فولادی با ارزش افزوده بالا به خام‌فروشی پایان دهیم چرا که ذخایر معدنی با توسعه صنایع فولادی همخوانی ندارد و در دو دهه آتی با چالش مواد اولیه مواجه می‌شویم.

وی با تاکید بر اینکه محصولات نهایی فولادی باید محور صادرات این محصولات قرار گیرد، گفت: آموزش و نیروهای متخصص به عنوان سرمایه انسانی می‌تواند در این زمینه موثر باشد و شرکت فولاد هرمزگان می‌تواند پیشگام شود.

پایداری تولید در صنعت سبز است

طیب‌نیا محور نهایی سرمایه‌گذاری را در حوزه محیط‌زیست اعلام کرد و افزود: شرکت فولاد مبارکه به عنوان صنعتی پیشرو، پایداری تولید را در صنعت سبز جستجو می‌کند و در همین راستا تکنولوژی را در خدمت توسعه پایدار مبتنی بر محیط زیست دنبال می‌کند.

اشتغال دو هزار و پانصد نفر

وی به اهمیت مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: هر صنعتی در قبال کارکنان و جامعه پیرامونی خود مسئول است و تاکید شرکت فولاد مبارکه در این زمینه بر اشتغال زایی است و طرح‌های توسعه‌ای که امروز در شرکت فولاد هرمزگان به بهره‌برداری می‌رسد زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ نفر را فراهم می‌کند.

طیب‌نیا با بیان اینکه از سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش به ویژه توسعه اماکن ورزشی، ورزش‌های همگانی در استان هرمزگان حمایت می‌کنیم، گفت: شرکت فولاد مبارکه با پشتیبانی از تولید و با شرط مانع‌زدایی طرح‌های توسعه را برای بهره‌مندی مردم به کار می‌گیرد.

با تامین نیازهای داخلی سالانه حدود ۱۰ میلیون تن فولاد صادر می شود

عضو هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: در حال حاضر با تولید سالانه ۳۰ میلیون تن فولاد علاوه بر تامین نیازهای داخلی حدود ۱۰ میلیون تن از این محصولات به کشورهای خارجی صادر می شود.

مهدی صادقی نیارکی در حاشیه مراسم اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران در گفتگو با خبرنگار فولاد افزود: در دهه گذشته ۲۴ میلیون تن فولاد در کشور مورد نیاز بود که ۱۵ تا ۱۶ میلیون تن در داخل تولید می‌شد و مابقی نیز از کشورهای خارجی وارد کشور می‌شد در حالی که هم اکنون با صادرات بخشی از محصولات فولاد کشور ارزآوری بیشتری نصیب کشور می شود.

وی گفت: برنامه‌ریزی برای توسعه صنعت فولاد باید همواره در دستور کار برنامه‌ریزان و تصمیم گیرندگان قرار گیرد و دولت نیز از هر گونه اقدامات برای توسعه این صنعت حمایت کند می‌کند تا سودآوری آن همچنان روند صعودی داشته باشد.

عضو هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در عین حال تاکید کرد: تداوم سودآوری و سرمایه‌گذاری در صنعت فولاد برای تولید محصولات فولادی با ارزش افزوده بیشتر می‌تواند به ارتقای کیفیت محصولات کمک قابل توجهی داشته باشد.

صادقی نیارکی در عین حال اظهار داشت: تولید ورقهای فولادی و فولاد های آلیاژی باید همواره در صنعت فولاد کشور مورد توجه برنامه ریزان حامی صنعت قرار گیرد تا بتوانیم شاهد توسعه بیشتر صنعت فولاد کشور در کشور باشیم.

عضو هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران صنایع ایران با اشاره به برگزاری سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران اظهار داشت: سومین جشنواره و نمایشگاه ملیفولاد ایران برگزار شد و در این جشنواره امسال ۳۰۰ میلیون یورو قرارداد برای ساخت داخل و بومی سازی تجهیزات و قطعات مورد نیاز صنعت فولاد به امضا رسید و انتظار داریم که با امضای این قراردادها شاهد توسعه بیشتر محصولات فولادی در کشور باشیم.

با امضای ۳۲ تفاهم نامه در صنعت فولاد کشور معادل ۳۳۶ میلیون یورو صرفه جویی ارزی شد

نایب رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور گفت: خوشبختانه با امضای ۳۲ تفاهمنامه در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران و با ارزیابی های انجام شده معادل ۳۳۶ میلیون یورو در واردات محصولات مورد نیاز صنعت فولاد کشور صرفه‌جویی شده است.

به گزارش خبرنگار فولاد، بهادر احرامیان در مراسم اختتامیه سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران افزود: خوشبختانه با برگزاری این جشنواره و نمایشگاه جنبی آن شاهد نتایج و دستاوردهای بزرگی در این صنعت بودیم که بیش از انتظارات ما بود.

این عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور تاکید کرد: در این جشنواره ۱۱۵ شرکت داخلی در طول ۳ روز از آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید صنعتگران قرار دادند و بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ نفر از این نمایشگاه بازدید کردند.
وی گفت: فقط در نخستین روز افتتاحیه این نمایشگاه در روز ۱۹ بهمن ماه سال جاری بیش از ۱۹۰۰ نفر از این نمایشگاه به صورت مجازی و حضوری بازدید کردند.

احرامیان افزود: یکی از اهداف ما در برگزاری این جشنواره بومی سازی تولید ساخت داخل در صنعت فولاد کشور توسط شرکت‌های تولید داخلی بود.

نایب رئیس هیئت مدیره انجمن فولاد ایران بیان کرد: برای تامین قطعات مورد نیاز باید ارزهای زیادی از کشور خارج شود اما با امضای این تفاهم نامه ها توانستیم معادل ۳۳۶ میلیون یورو در کشور صرفه‌جویی کنیم.

وی با بیان اینکه در این ۳ روز شاهد برگزاری ۳۰ کارگاه تخصصی در حوزه صنعت فولاد کشور بودیم ، گفت: در مجموع یک هزار و ۹۴۹ نفر در این کارگاه های تخصصی شرکت کردند و شرکت فولاد مبارکه اصفهان ۶ کارگاه را در این جشنواره برگزار کرد و ۵ کارگاه دیگر نیز توسط شرکت‌های دانش‌بنیان برای اولین بار در ایران توسط این شرکت ها برگزار شد و در مجموع از این کارگاه های آموزشی استقبال خوبی شد.

نمایش بیشتر
عصر اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا